Karamollaoğlu'ndan iddialı açıklama: İzmir'de patlama yapacağız!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Konak İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada "Bize müthiş bir teveccüh var. Biz bu teveccühü sandığa yansıtmak zorundayız... İzmir'de seçimlerde büyük patlama yaşayacağız" dedi.

Karamollaoğlu'ndan iddialı açıklama: İzmir'de patlama yapacağız!
Karamollaoğlu'ndan iddialı açıklama: İzmir'de patlama yapacağız!
GİRİŞ 19.06.2022 18:51 GÜNCELLEME 19.06.2022 18:52
Bu Habere 117 Yorum Yapılmış

SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İzmir programının ikinci gününde partisinin Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde yapılan 8'inci Olağan Konak İlçe Kongresi'ne katıldı. Kongreye Genel Başkan Yardımcısı Sabri Tekin, Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç ile çok sayıda partili de katıldı.

Karamollaoğlu kongrede yaptığı konuşmada seçimlere en fazla 1 yıl süre kaldığını hatırlatarak, bu süreyi canla başla çalışarak geçirmeleri gerektiğini söyledi.

Teşkilata büyük görev düştüğünü belirten Karamollaoğlu, "Seçimlerde büyük patlama yapacağız. Türkiye'nin en büyük partisi olduğumuzu göstereceğiz. Bu seçimlere giderken her yerde teşkilatlarımızı güçlendirmemiz gerekiyor" dedi. 

Karamollaoğlu, "Biz insanlarımızın gönlünü kazanmaya başladık. İzmir'e geldik. Allah razı olsun. Müthiş bir teveccüh var. Biz bu teveccühü sandığa yansıtmak zorundayız. Alçak gönüllü olacağız. Yalan söylemeyeceğiz. Yetim malına el uzatmayacağız. Rüşvet alıp vermeyeceğiz. İzmir'de seçimlerde büyük patlama yaşayacağız" dedi.

"EN FAZLA OYU ALACAĞIZ’'

SP Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç da konuşmasında seçimdeki hedeflerini anlatarak,  "Önümüzde bir seçim var. 1995 senesinde alacağımız oyu tekrar alacağız. Nüfus 2'ye katladı. İzmir'in 4.5 milyon nüfusu var. Bunun 3.5 milyonu seçmen. En fazla oyu alacağız. İzmir'in Konak ilçesinde en fazla oyu alan parti olacağız" dedi. Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran da siyasi süreçte partilerine ve genel başkanlarına teveccüh gösterildiğini söyledi.

​Tek adayla gidilen 8'inci Olağan Konak İlçe Kongresi'nde, mevcut başkan Rıfat Yıldırım güven tazeleyip tekrar Konak İlçe Başkanlığı'na seçildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 117
  • sezayi 1 yıl önce Şikayet Et
    hayırdır ne patlaması? yunana mı özendin.izmirli işini bilir.sahil kesimi hariç.
    Cevapla
  • Burhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Utanmadan patlıcakmış millet seni beduğayla anıyo dine imana söfen chp yanında yeralmakla fişin cekildi temelziz
    Cevapla
  • Bycll 1 yıl önce Şikayet Et
    Dedeem seni harcarlar izmirde ,sen seçimi sandığı bırak.gelmişsin ömrünün sonuna halen koltuk sevdasindasin git ahirete hazırlık yap biraz.
    Cevapla
  • Bycll 1 yıl önce Şikayet Et
    Dedeem seni harcarlar izmirde ,sen seçimi sandığı bırak.gelmişsin ömrünün sonuna halen koltuk sevdasindasin git ahirete hazırlık yap biraz.
    Cevapla
  • Vatandaşa sor 1 yıl önce Şikayet Et
    Aşırı. Gazlamışlar.kolay gelsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı