MHP'den istifa etmişti! Bahçeli davet etti! İlk açıklama: Şeref duyarım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 3 ay önce disiplin kuruluna sevk edildikten sonra partiden istifa eden Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy'u tekrar üye olması için davet etti. Ersoy'dan davete ilişkin ilk açıklama geldi.

MHP'den istifa etmişti! Bahçeli davet etti! İlk açıklama: Şeref duyarım
MHP'den istifa etmişti! Bahçeli davet etti! İlk açıklama: Şeref duyarım
GİRİŞ 14.07.2022 21:46 GÜNCELLEME 14.07.2022 21:46
Bu Habere 115 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, "5 Nisan 2022 günü kesin ihraç talebi ile MHP Disiplin Kuruluna sevk edildikten sonra partimizden istifa eden Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından tekrar partimize üye olmak üzere davet edilmiştir. Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un partimize üyelik işlemlerinin yeniden başlatılması hususunda bizzat Sayın Genel Başkanımız tarafından talimat verilmiş ve kendisi partimize yeniden üyelik başvurusunda bulunmaya çağrılmıştır" dedi.



ERSOY'DAN AÇIKLAMA: ŞEREF DUYDUM

Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından tekrar partiye davet edilmesinin ardından yaptığı açıklamada, "Liderimin çağrısından şeref duydum" dedi.



Kayseri Milletvekili Baki Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Liderimin çağrısından şeref duydum. Yuvama, evime tekrar dönmek onur ve gurur verici. Son nefesime kadar liderim Devlet Bahçeli Beyefendinin ve davamın emrindeyim. Yaşasın Milliyetçi Ülkücü Hareket. Yüce Allah Liderimizi Başımızdan Eksik Etmesin" ifadelerine yer verdi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 115
  • Hacemerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Birlik beraberligimizi bozmayalim!
    Cevapla
  • Önce Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Birlik olmak zordur, lakin tek yol budur,gurur ve böbürlenme,büyüklenme şeytandandır. Sn Bahçeli ye de ve sn vekile de maşallah. Allah birliğimizi dirliğimizi daim eylesin,bozmak isteyen hainlere de fırsat vermesin.
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Olur böyle şeyler küçük hata yapar büyükte affeder sonrada hizmetine devam eder.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Afamın hiçbir hatası yoktu. Olanı olduğu gibi söylediği için disipline sevkedilmiş. Milletvekili halkın sorunlarını görmeyecek mi, dillendirmeyecek mi? Siz demek ki vatandaşına semeri vurup arkasına da bakmayan yöneticiler istiyorsunuz.
    Cevapla
  • meraci83 1 yıl önce Şikayet Et
    Darısı ben samimi bir Türk milliyetçisiyim deyip te istikbal beklentisi peşinde koşmayan ama orada burada vekillik yapanların başına!..
    Cevapla
  • Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi birlik zamanı.
    Cevapla
  • İçkeme 1 yıl önce Şikayet Et
    Kooperatif ticareti mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır