AK Parti'li Çelik'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan yayınlara tepki!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Seçim yaklaşırken Cumhurbaşkanımızı ve Türkiye'yi hedef alan yayınlar yine sıraya girdi. Bunların hepsi sadece kara propagandadır. Her zaman olduğu gibi milletimizin iradesine çarpıp çöp olacaklar" dedi.

AK Parti'li Çelik'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan yayınlara tepki!
AK Parti'li Çelik'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan yayınlara tepki!
GİRİŞ 05.02.2023 20:57 GÜNCELLEME 05.02.2023 20:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, seçim yaklaşırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan yayınlara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Seçim yaklaşırken Cumhurbaşkanımızı ve Türkiye'yi hedef alan yayınlar yine sıraya girdi. Bunların hepsi sadece kara propagandadır. Her zaman olduğu gibi milletimizin iradesine çarpıp çöp olacaklar. On yıllar evvel darbe yaptırarak Türkiye’ye yön verenler, tamamen etkisiz hale geldiler. O nedenle şimdi yayın faaliyeti, analiz ve propaganda gibi kanallar üzerinden etki yaratabileceklerini sanıyorlar. Ucuz yöntemler ve dar kafalı yaklaşımlar dışında oyuncakları kalmadı. Sandık yaklaştıkça bu kara propagandaların ve siyasi hayatımızı etki altına almaya çalışan şebekelerin sayısı artacak. Hiçbirinin zerre kadar değeri ve etkisi yok. Cumhurbaşkanımızın dirayetli siyaseti ve milletimizin iradesi bu şebekelere gerekli cevabı vermeye devam ediyor" ifadelerine yer verdi. 

 

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    insallah bu adi yabancilar ve dahi yalancilar yok olurlar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kara propağanda yapanlar hapse atılmalı.
    Cevapla
  • Nurettın usta 1 yıl önce Şikayet Et
    E vet hepsini asalımmm
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...