Mustafa Destici'den Fatih Portakal'a yanıt: Portakal orda kal!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Sözümüz söz: Aziz Milletimizin bize yetki vereceği her il ya da ilçede bir ay içerisinde sokaklarımızda, caddelerimizde bir tane dahi sahipsiz, başıboş, saldırgan sokak köpeği kalmayacak" dedi.

Mustafa Destici'den Fatih Portakal'a yanıt: Portakal orda kal!
Mustafa Destici'den Fatih Portakal'a yanıt: Portakal orda kal!
GİRİŞ 13.01.2024 14:59 GÜNCELLEME 13.01.2024 15:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

BBP (Büyük Birlik Partisi) Genel Başkanı Mustafa Destici, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda sokak köpekleriyle ilgili söylemlerden dolayı kendisini eleştiren Fatih Portakal'a yanıt verdi.

Destici "Sözümüz söz: Aziz Milletimizin bize yetki vereceği her il ya da ilçede bir ay içerisinde sokaklarımızda, caddelerimizde bir tane dahi sahipsiz, başıboş, saldırgan sokak köpeği kalmayacak" ifadelerini kullandı.

BBP Genel Başkanı Destici, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Portakal orda kal. Fatih Portakal saldırgan sokak köpekleri ile ilgili, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1932 yılında çıkardığı ve o dönemde tavizsiz uygulanan tamimi son çare olarak önermemizi küstahça, edepsiz ifadelerle 'faşist kafa' olarak nitelendiriyor. Esasen benim üzerimden Atatürk’ü hedef alıyor. Fakat cesareti o kadarına yetmiyor. Çünkü o kanaldan besleniyor. Öncelikle önerimizi ya da sözlerimizi eleştirebilirsiniz lâkin hakaret edemezsiniz. Aklınızı başınıza alın. Ayrıca bizim 2009/ 2014 arası Sivas uygulamamızda bir tane bile itlaf yok. Sözümüz söz: Aziz Milletimizin bize yetki vereceği her il ya da ilçede bir ay içerisinde sokaklarımızda, caddelerimizde bir tane dahi sahipsiz, başıboş, saldırgan sokak köpeği kalmayacak" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 3
  • SİVAS 3 ay önce Şikayet Et
    il ilçe alaçakmiş hahhhhahaha
    Cevapla
  • Adanalı. 3 ay önce Şikayet Et
    Aldınmı dersini mortakal,kim faşist kafa zırıl zırıl boş beleş konuşuyorsun.
    Cevapla
  • ayhan 3 ay önce Şikayet Et
    Portakal gibiler atatürkü sevmezki zaten . birilerine saldırmak için siper olarak kullanırlar. Onların asıl lideri inönüdür.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...