Selçuk Bayraktar'dan heyecanlandıran açıklama: Beklentimizden çok daha...

Bu yıl Azerbaycan’da gerçekleştirilecek Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali “TEKNOFEST” hazırlıklarını incelemek üzere Bakü'ye gelen Selçuk Bayraktar, “Beklentimizden çok daha yüksek bir katılım olacak” dedi.

Selçuk Bayraktar'dan heyecanlandıran açıklama: Beklentimizden çok daha...
Selçuk Bayraktar'dan heyecanlandıran açıklama: Beklentimizden çok daha...
GİRİŞ 25.05.2022 17:52 GÜNCELLEME 25.05.2022 17:52
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, 26-29 Mayıs tarihleri arasında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleştirilecek Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali “TEKNOFEST” hazırlıklarını incelemek üzere Crystall Hall'e geldi. Bayraktar, TEKNOFEST 2022 ile ilgili açıklamalarda bulundu. İlk defa yurt dışında gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST’in Azerbaycan’da olmasından dolayı duyduğu heyecanı dile getiren Bayraktar, “Şimdiden TEKNOFEST’in coşkulu bir şekilde gelmesine şahit olmak ayrı bir heyecan. Benim gördüğüm kadarıyla bizim beklentimizden çok daha yüksek bir katılım olacak. İlk yılından daha az katılım olur diye düşünüyorduk ama çok coşkulu geçecek gibi görünüyor. Bu sabah gençlerle görüştüm. Katılım da çok iyi, heyecan gayet iyi. Organizasyonun da şimdiye kadar yaptığı çalışmalar çok başarılı” dedi.

"TEKNOFEST GECE GÜNDÜZ YAŞANACAK"

TEKNOFEST nedeniyle 4 gün boyunca çok renkli aktivitelerin olacağını ifade eden Bayraktar, “Gün boyunca bu sahneden farklı farklı yapılan şovların, uçuş şovlarının veya öğrencilerimizin geliştirdikleri teknolojilerin tanıtımı yapılacak. Bunun yanında başka gösteriler de olacak. Akşamları 4 gün boyunca burada konserler olacak. O yüzden TEKNOFEST hem gündüz, hem akşam, hem gece yaşayacak inşallah” diye konuştu.

"TEKNOFEST İÇİN FARKLI ÜLKELERDEN DE TALEPLER ALDIK ANCAK ÖNCELİKLE AZERBAYCAN'DA YAPMAK İSTEDİK"

TEKNOFEST’in Türkiye’deki mottosunu hatırlatan Bayraktar, “Azerbaycan’da ise 'bir uşak gelsin, bir tayyareye değsin', belki ileride ülkelerimizin savunmasında kullanılacak tayyareleri yapacak, PUA’ları yapacak, ülkelerimizin kozmosa çıkmasına vesile olacak” dedi.
Bayraktar, TEKNOFEST’in yapılması için farklı ülkelerden de talepler aldıklarını ancak öncelikle Azerbaycan’da yapmak istediklerini sözlerine ekledi.

KAYNAK: İHA
Yahya Gür Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Yahya Gür
YORUMLAR 6
  • Vanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Önce kardeş ülke Azerbaycan
    Cevapla
  • Akücü Cemşit 1 yıl önce Şikayet Et
    Talep çoksa yılda 3-4 kere yapılabilir her biri farklı ülkede. Bu işler teknoloji tanıtımı, ihracatı fırsatları da sunuyor. Milli imaj da oluşturuyor. Başka ülkeyi tercih etmek de olumsuz duygular yapabilir.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım yolunuz bahtınız açık olsun Rabbim düşmanlardan muhafaza eylesin âmin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru tercih.
    Cevapla
  • akıncı kadın 1 yıl önce Şikayet Et
    keşke ben de gidebilsem...elli küsür yaşında bi ingilizce hocasıyım ama milli teknoloji deyince çocuklar gibi şen oluyorum.
    Cevapla
  • turko 1 yıl önce Şikayet Et
    Bin Atlı Akınlarda Çocuklar Gibi Şendik.Bin Atlı O Gün Dev Gibi Bir Orduyu Yendik HÜRMETLER
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması