Samsung, yeni monitörü ViewFinity S8'i duyurdu

Samsung, içerik üreticileri ve grafik tasarımcıları başta olmak üzere profesyonellere yönelik yüksek çözünürlüklü bir monitör olan ViewFinity S8'i duyurdu.

Samsung, yeni monitörü ViewFinity S8'i duyurdu
Samsung, yeni monitörü ViewFinity S8'i duyurdu
GİRİŞ 20.06.2022 14:01 GÜNCELLEME 20.06.2022 14:04

Samsung, bugün düzenlediği lansmanda küresel pazar için yeni bir monitör modeli tanıttı. Video içerik üreticilerini hedefleyen yeni ViewFinity S8, 27 ve 32 inç boyunda IPS LCD panele sahip. 4K 3.840 x 2.160 çözünürlük, gerçekçi renk, mat yüzey ve profesyonel renk kalibrasyonu gibi özellikler sunuyor.

Samsung, ViewFinity S8'in tasarımcılar, sanatçılar ve profesyoneller için "kesin doğruluk ve tutarlılık" vaat ettiğini belirtti. Bu amaçla, her iki model de %98 DCI-P3 renk gamı, bir milyara kadar gerçekçi renkler için Pantone doğrulaması ve fabrika çıkışlı renk kalibrasyonu sunuyor. 32 inçlik model VESA'nın DisplayHDR 600 kategorisinde, 27 inçlik model ise daha sınırlı VESA DisplayHDR 400 kategorisinde yer alıyor.

ViewFinity S8, kullanıcılara çeşitli işlevler sunuyor. Monitörde 1 adet USB Type-C girişi bulunuyor. Bu sayede görüntü sinyalleri 10Gbps veri ile aktarılabiliyor.

Ethernet 6 bağlantısı da bulunan monitör yüksek internet hızını ve 90W'a kadar güç sağlayan USB çıkışı ile hızlı şarjı da destekliyor.

ViewFinity S8, Akıllı Göz Bakımı için TÜV Rheinland sertifikası, her türlü izleme ortamında optimize edilmiş kalite için Uyarlanabilir Görüntü, Göz Koruyucu Modu ve Flicker Free teknolojisi de içeriyor.

Monitörün Avrupa'da 1.000 doların altında bir fiyatla piyasaya sürülmesi bekleniyor.. Ülkemizde ise 10 bin ila 15 bin Türk lirası arasında alıcı bulması bekleniyor.

KAYNAK: HABER7
Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti