Twitter iki ayrı hesabın tek bir tweet atabildiği özelliği test emeye başladı

Twitter, bu hafta sosyal ağ kullanıcılarıyla yeni bir CoTweets özelliğini test etmeye başladı. CoTweets özelliği, iki hesabın bir tweet'i birlikte yazmasına ve iki kişinin tek bir tweet'te etiketlenmesine olanak tanıyor.

Twitter iki ayrı hesabın tek bir tweet atabildiği özelliği test emeye başladı
Twitter iki ayrı hesabın tek bir tweet atabildiği özelliği test emeye başladı
GİRİŞ 07.07.2022 17:34 GÜNCELLEME 07.07.2022 17:34

Twitter, CoTweets adını verdiği bir özelliği test etmeye başladı. Yeni özellik ile birlikte iki farklı hesap tek bir tweet atabiliyor. Yeni özellik herkes için açıldığında aşağıdaki gibi görünecek.

CoTweets Özelliği

Twitter sözcüsü Joseph J. Nuñez, “İnsanların Twitter'da işbirliği yapması için yeni yollar keşfetmeye devam ediyoruz. İnsanların ve markaların büyümek ve yeni kitlelere ulaşmak ve diğer hesaplarla işbirliklerini güçlendirmek için bu özelliği nasıl kullanabileceğini öğrenmek için sınırlı bir süre için CoTweet'leri test ediyoruz" dedi.

Birkaç Twitter kullanıcısı bugün CoTweets özelliğinin kendi hesaplarında aktif olduğunu söyledi. Tweet ilk olarak bir kişi tarafından yazılacak ve başka bir kişi ikinci yazar olarak eklenecek. Daha sonra ikinci yazarın daveti onaylamasıyla ortaya çıkan tweet, bunun iki kişi tarafından birlikte yazıldığını gösteriyor. Ancak yanıtlar yalnızca tweet'in ana yazarına yönelik atılıyor.

KAYNAK: HABER7
Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü