Twitter'a podcast özelliği geliyor

Yakın tarihli bir duyuruda Twitter, kullanıcıları için bir podcast özelliği ekleyeceğini doğruladı.

Twitter'a podcast özelliği geliyor
Twitter'a podcast özelliği geliyor
GİRİŞ 26.08.2022 22:17 GÜNCELLEME 26.08.2022 22:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şirket, podcast'leri platformuna nasıl entegre edeceğini paylaşan resmi bir duyuru yayınladı. Podcast'lerin eklenmesi, yeniden tasarlanan alanlar sekmesinin bir parçası olarak gelecek.

Tech Crunch'ın haberine göre Twitter'ın yenilediği Spaces sekmesine podcast'ler eklenecek. Podcast özelliği, dünyanın her yerindeki iOS ve Android kullanıcılar için görünür hale gelecek.

Yeni tasarım ayrıca "İstasyonlar" adı verilen kişiselleştirilmiş bağlantılarla başka bir özellik sunuyor. Bu özel özellik, farklı konuları bir gruba yerleştiriyor. Bu, kullanıcıların haber, müzik, spor ve diğer konulardaki içeriği görebilecekleri anlamına geliyor.

Kullanıcılar podcast'leri kullanmaya çalıştıklarında, beğenme veya beğenmeme arasında seçim yapma şansına sahip olacaklar.

İki seçenek, içeriğin kendileri için gerçekten ilginç olup olmadığını Twitter'a söylemelerine izin verecek. 

Buna karşılık, bu Twitter'ın kullanıcı için daha iyi podcast'ler sunmaya çalışmak için algoritmasını değiştirmesine yardımcı olacak.

KAYNAK: TECHTİMES
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • tabi 1 yıl önce Şikayet Et
    ne büyük eylemler ve olaylar. farklı konuları şeyedip begenme veya begenmeme seçimi olacakmış. hiç bu kadar farklı birşey görmemiştik. büyük haber!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü