PureVPN ve Samsung daha fazla gizlilik için güçlerini birleştirdi

Samsung, akıllı telefonlarda gizliliği artıracak yeni bir anlaşmaya imza attı. Yeni üretilecek Samsung telefonlarda Wi-Fi üzerindeki tüm ağ trafiği maskelenerek kullanıcılara maksimum gizlilik seçeneği sunulacak.

PureVPN ve Samsung daha fazla gizlilik için güçlerini birleştirdi
PureVPN ve Samsung daha fazla gizlilik için güçlerini birleştirdi
GİRİŞ 26.09.2022 14:49 GÜNCELLEME 26.09.2022 14:49

Popüler VPN hizmetlerinden biri olan PureVPN ile Samsung Electronics, akıllı telefonlarda gizlilik ve güvenliği artırmak için güçlerini birleştirdi.

Anlaşmayla birlikte Samsung'un cihazlarına Wi-Fi'de kullanılmak üzere PureVPN'nin geliştirdiği Gelişmiş Gizlilik Koruması (EPP) teknolojisi entegre edilecek.

EPP sayesinde kimlik bilgileri ve ağ trafiği maskelenerek, çevrimiçi tehditlere ve kötüye kullanıma karşı kullanıcılar güvence altına alınacak.

PureVPN başkan yardımcısı Bilal Saleem Khan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Dijital güvenlik ve gizliliğe küresel olarak daha fazla odaklanıldığı bir zamanda Samsung ile ortaklık yapmaktan gurur duyuyoruz. Bunlar tüm internet kullanıcılarının mutlak haklarıdır. Bu bağlamda Samsung'un mobil cihaz alanında lider olmasından mutluyuz" dedi.

Samsung'un Güvenli Wi-Fi özelliğini ilk olarak 2017'de duyursa da, PureVPN'ine ait EPP entegrasyonu, kullanıcı verilerini güvence altına almak ve kullanıcıların çevrimiçi gizliliklerini artırmak için ek bir şifreleme katmanı sunuyor.

KAYNAK: TECHRADAR
Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Belçika'nın VRT televizyonu, Eurovision yayını sırasında İsrail’i protesto etti
Sokak köpeklerini site dışına çıkaranlara ceza verilmişti, Vali Gül iptal etti