Türkiye, Kurban Bayramı'nda kaç dakika görüşme yaptı?

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Uraloğlu, Türkiye'de bayramda cep telefonuyla tam olarak 21,6 milyar dakika görüşme yapıldığını ve 736 milyon 844 bin 664 kısa mesaj atıldığını bildirdi.

Türkiye, Kurban Bayramı'nda kaç dakika görüşme yaptı?
Türkiye, Kurban Bayramı'nda kaç dakika görüşme yaptı?
GİRİŞ 05.07.2023 13:05 GÜNCELLEME 05.07.2023 14:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı'nı da kapsayan 9 günlük tatili döneminde cep telefonuyla 21 milyar 629 milyon 252 bin 399 dakika görüşme gerçekleştirildiğini, 736 milyon 844 bin 664 kısa mesaj atıldığını bildirdi.

9 GÜNLÜK BAYRAMDA İLETİŞİM KESİNTİSİZ DEVAM ETTİ

Bakan Uraloğlu yaptığı yazılı açıklamada, Kurban Bayramı'nı da kapsayan 9 günlük tatil döneminde Türkiye'de hizmet veren 3 GSM operatörü üzerinden, cep telefonuyla 21 milyar 629 milyon 252 bin 399 dakika görüşme gerçekleştirildiğini belirterek, aynı dönemde 736 milyon 844 bin 664 kısa mesaj (SMS) etkileşimi gerçekleştiğini kaydetti.

Söz konusu tatil döneminde telefonların susmadığını ifade eden Uraloğlu, Bayramda bir araya gelemeyen vatandaşları, iletişim altyapısındaki güçlü ve kesintisiz hizmetle kavuşturduklarını aktardı.

Uraloğlu, iletişimdeki altyapı çalışmalarının her geçen gün güçlendiğini belirterek, "İletişim altyapısındaki hizmetlerimiz artık dünyada örnek olarak gösteriliyor. Milletimiz daha rahat görüşebilsin diye altyapı çalışmalarını güçlendirdik. Teknolojinin artık bir sınırı yok. Bizim de buna ayak uydurmamız gerekiyor. Yatırımlarımızı buna göre yapıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 1
  • afacan 9 ay önce Şikayet Et
    bayram ile alakasi yok yarisinin bedava diye aksama saga sola tlf eder cok zaman ayni ev icin de bir birine tlf eder tembelik yapacagim diye
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!
Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı