Apple İOS 10'u tanıttı! - İOS 10'un özellikleri NELER?

Apple İOS 10 tanıttı. Peki İOS 10'un özellikleri neler?. Dünyanın en büyük teknoloji markalarından biri olan Apple, dün düzenlediği konferans ile mobil işletim sistemi iOS ’un en büyük sürümü olan İOS 10 ‘un kamuoyunaön izlemesini sundu. İşte İOS 10'u destekleyen telefonlar, İOS 10'u destekleyen cihazlar, İOS 10 ne zaman çıkacak?, İOS 10 ne zaman kullanıma açılıyor? gibi soruların yanıtları ve İOS 10 ile ilgili bilinmeyen tüm detaylar haber7.com'da..

Apple İOS 10'u tanıttı! - İOS 10'un özellikleri NELER?
Apple İOS 10'u tanıttı! - İOS 10'un özellikleri NELER?
GİRİŞ 14.06.2016 16:46 GÜNCELLEME 14.06.2016 16:49

Apple İOS 10 tanıttı. Peki İOS 10'un özellikleri neler?. Dünyanın en büyük teknoloji markalarından biri olan Apple, dün düzenlediği konferans ile mobil işletim sistemi iOS ’un en büyük sürümü olan İOS 10 ‘un kamuoyunaön izlemesini sundu. İşte  İOS 10 destekleyen telefonlar, İOS destekleyen cihazlar, İOS 10 ne zaman çıkacak?, İOS 10 ne zaman kullanıma açılıyor? gibi soruların yanıtları ve İOS 10 ile ilgili bilinmeyen tüm detaylar haber7.com'da..

İOS 10 İLE İLGİLİ DAHA DETAYLI BİLGİ ALMAK İSTERSENİZ HABERİN GALERİSİNİ TIKLAYINIZ

Birçok güncelleştirmenin yer aldığı yeni İOS 10 ‘da yeni özellikler de mevcut. İşte yeni İOS 10 can alıcı özellikleri;

ANİMASYON EKLENTİLİ MESAJLAŞMA

İOS 10 ile birlikte artık mesajlarımız daha kişisel olarak kullanılabilecek. Mesajlarımıza animasyonlar ekleyerek daha keyifli bir kullanım sağlayabiliriz. El yazısı ile yazılmış notlar, baloncuklar, mürekkep ve havai fişek efektleri gibi eklentiler ile mesajlaşma daha eğlenceli bir hale getirilmiş. Daha fazla emoji imkanı sağlayan iMessage artık Facebook ‘ta yer alan benzer emojileri mesajlaşmamızda kullanmanıza imkan sağlıyor.

GELİŞTİRİLMİŞ KİLİT EKRANI

Geliştirilmiş bildirimler ve 3D Touch ile yeni bir kilit ekranı geliyor. Kullanıcılar artık cihazlarının kilidini açmadan e-postalarını cevaplayabilecek, tüm iMessage görüşmelerine göz atabilecek ve takvime yeni bir etkinlik ekleyebilecekler. iOS 10 ’da kontrol menüsü de daha basit bir tasarımla karşımıza çıkacak.

İYİLEŞTİRİLMİŞ FOTOĞRAF KÜTÜPHANESİ

iOS 10’daki Fotoğraflar, fotoğraf arşivinizdeki sevdiğiniz fakat unuttuğunuz anları Memories’de otomatik olarak ortaya çıkararak yeniden keşfetmenizi sağlıyor. Fotoğrafları tek bir harita üzerinde de gösterecek olan Photos uygulamasında da Siri ile arama yapmak mümkün olacak. Memories, aygıtta bulunan yüz, nesne ve manzara algılama özelliğiyle kişileri, yerleri ve nesneleri gruplayarak albümler oluşturmak için gelişmiş bilgisayarla görme teknolojisinde artık kullanıcılarına sunuyor.

HARİTALAR ARTIK ÇOK DAHA İYİ

Haritalar ve Navigasyon konusunda da yenilemeler yapan Apple artık Haritalar ‘da trafik bilgisini gösterecek. Siri, adres ve konum bilgisi paylaşma gibi pratik bilgilere cevap verecek. Yeni ‘Haritalar’, günlük rutininize veya takviminizdeki randevulara göre gitmek isteyebileceğiniz yerlerle ilgili yol tarifleri sunuyor. Bir rota planlandıktan sonra, Harita bu rota üzerindeki benzin istasyonlarını, restoranları, kafeleri ve daha fazlasını arayabiliyor.

YENİ APPLE MÜZİK YENİ APPLE HABERLER

Apple Müzik oldukça taze bir uygulama olmasına rağmen 15 milyon ücretli aboneye sahip. Dilediğiniz müziği ya da video klibi bulabildiğimiz uygulamada artık şarkı sözlerine de ulaşabileceğiz. iOS 10 ile yeniden tasarlanan News uygulaması, belirli bölümler içerecek şekilde düzenlenen yeni Sizin İçin sekmesi ile haberleri bulmanızı kolaylaştırıyor, son dakika bildirimleri ve ücretli abonelikler için destek sunuyor.

İOS 10 GÜNCELLEMESİNİ DESTEKLEMEYEN CİHAZLAR

Geliştiricilere açılan yeni uygulamalara Temmuz ayında erişebilinirken, İOS 10 sonbaharda ise son kullanıcıların kullanımına açılacak. iOS 10 güncellemesini; iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 1, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro, 9.7 inç iPad Pro, iPod touch 5 ve iPod touch 6 alıyor.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sokak ortasında 10 yaşındaki kız çocuğunu dövdü! Tepkiler sonrası çocuğunu bırakıp gitti
Okan Buruk, Hakim Ziyech'i duyurdu!