Kanal 7'de Cengiz Kurtoğlu fırtınası esecek!

Halk müziğinin sevilen seslerinden İzzet Yıldızhan, büyük beğeni toplayan şov programıyla Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Kanal 7'de Cengiz Kurtoğlu fırtınası esecek!
Kanal 7'de Cengiz Kurtoğlu fırtınası esecek!
GİRİŞ 26.11.2015 12:50 GÜNCELLEME 30.11.2015 09:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türküleri kadar, neşeli kişiliğiyle de gönüllerde taht kuran İzzet Yıldızhan, eğlenceli şovu, keyifli sohbetleri ve birbirinden özel sanatçı konuklarıyla Kanal 7 ekranlarında yerini alıyor. İzzet Yıldızhan’ın eğlenceli sunumu ve buram buram memleket kokan türkülerin buluştuğu programın bu haftaki konuğu, kadife sesi ve kendine has yorumuyla müzik piyasasının müstesna isimlerinden biri olan Cengiz Kurtoğlu olacak. Keyifli sohbetler, dinleyenlerin gönüllerini fetheden türküler ve kahkaha dolu dakikalar İzzet Yıldızhan Show’da… Cengiz Kurtoğlu’nun kulakların pasını silen şarkıları ve İzzet Yıldızhan’ın eğlenceli şovuyla harmanlanacak programda izleyicilere eğlenceli dakikalar bekliyor.
 
İç Anadolu’nun bozlağı, Güney’in hoyratı, Ege’nin zeybeği, Karadeniz’in kolbastısı… Türk müziğinin seçkin örnekleri İzzet Yıldızhan’ın keyifli sunumuyla İzzet Yıldızhan Show ile izleyiciye ulaşıyor
 
İzzet Yıldızhan Show dopdolu içeriğiyle yarın akşam 22.45’de Kanal 7’de…
 

YORUMLAR 1
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    aman çok lazımdı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!