İki resim arasındaki 6 farkı 9 saniyede bulabilir misiniz? Kartal kadar keskin gözlerinizi test edin!

Kartal kadar keskin gözleri teste tabi tutacak iki resim arasındaki 6 farkı bulma oyunu ile eğlenirken görsel zekânızı geliştirmeye hazır mısınız? İki resim arasındaki 6 farkı 9 saniye içerisinde bulun ve bu işlerdeki uzmanlığınızı kanıtlayın!

GİRİŞ 19.12.2023 08:31 GÜNCELLEME 19.12.2023 09:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Görsel zekâ testleri, beyni uyandırarak çalışmasını sağlayan ve bilişsel işlevleri geliştirmeye yardımcı zekâ testi oyunlarından bir tanesidir. Görseller arsındaki detaylara ve ayrıntılara dikkat ederek farklılıkları tespit etme, gizli nesneleri algılama üzerine kurulur.

Konsantrasyon ve odaklanmayı geliştiren en eğlenceli beyin egzersizleri arasında yer alır. Okuyucuların görsel zekâ testine zaman ayırıp yakıdan ve detaylı şekilde incelemesi gerekir. Bu tarz testler sayesinde beyninizi görsel bir bilgiyi gördüğü andan itibaren daha hızlı ve verimli şekilde işlemesi için eğitmeye de yardımcı olur.

Peki, siz kartal kadar keskin gözlerinizi teste tabi tutacak bir meydan okumaya hazır mısınız? Gözlem gücünüzü test edin ve neredeyse birbirinin aynısı iki resim arasında farkları bulmaya çalışın!

DEDEKTİF BECERİLERİNİZİ ORTAYA ÇIKARIN: İKİ RESİM ARASINDAKİ 6 FARKI BULUN

İki resim arasındaki 6 farkı 9 saniyede bulabilir misiniz? Kartal kadar keskin gözlerinizi test edin!

Yukarıdaki bir yatak odasına ait birbirinin aynısı iki görsel görüyorsunuz. Yatak odasında yatağın üzerinde bir oyuncak ayı, bir pencere, iki adet komodin ve duvarda asılı bir tablo göze çarpan ilk detaylar oluyor.

Dikkat seviyenizi zorlayacak: Resimdeki gizli nesnelerin tamamını 90 saniye içerisinde bulabilir misiniz?Dikkat seviyenizi zorlayacak: Resimdeki gizli nesnelerin tamamını 90 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

Yukarıda neredeyse birbirinin aynısı olan iki resim arasında 6 fark bulunuyor. Sizden bu iki resim arasındaki 6 farkı 9 saniye içerisinde bulmanızı istiyoruz. Kendinize ve süreye karşı meydan okumaya hazır mısınız? Hadi başlayalım!

Dedektif ruhunuzu ortaya çıkarın: İki resim arasındaki 10 farkı 40 saniyede bulabilir misin?Dedektif ruhunuzu ortaya çıkarın: İki resim arasındaki 10 farkı 40 saniyede bulabilir misin?

İki resim arasındaki 6 farkı, 9 saniyeden önce bulmak için keskin gözlere sahip olmanız ve çok iyi bir şekilde odaklanmanız gerekiyor. Dikkatli bir şekilde her detayı incelediğinizden emin olun. Bu test göründüğü kadar kolay değil.

İki resim arasındaki 6 farkı 9 saniyede bulabilir misiniz? Kartal kadar keskin gözlerinizi test edin!

Süre hızlıca akıyor, neredeyse bitti bitecek.  Yüksek gözlem becerisine sahip kişiler iki resim arasındaki 6 farkın yarısını buldular bile… Farklılıkların bazıları ustaca gizlenmişken bazıları açık açık göz önünde bulunuyor.

İki resim arasındaki 12 farkı 45 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu görsel zeka testi sizi çok zorlayacak!İki resim arasındaki 12 farkı 45 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu görsel zeka testi sizi çok zorlayacak!

Ancak her zaman göz önünde olan farklılıklar bizi daha çok zorlamıyor mu? Evet, sürede sona geliyoruz. İki resim arasındaki 6 farkı bulabildiniz mi?

Resimdeki gizli nesnelerin tamamını 60 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu mücadeleyi insanların sadece %5’i tamamlayabiliyor!Resimdeki gizli nesnelerin tamamını 60 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu mücadeleyi insanların sadece %5’i tamamlayabiliyor!

İki resim arasındaki 6 farkı, 9 saniye içerisinde bulan okuyucularımızı tebrik ederiz. Düzenli olarak çözdüğünüz iki resim arasındaki farkları bulma üzerine kurulu zekâ testi oyunları faydasını gösteriyor. Görseli o kadar profesyonel şekilde taramaya başladınız ki, işi bir sistematiğe oturttuğunuza inanıyoruz.

Keskin gözlerinizi ve zekâ testlerinde ustalığınızı kanıtlama fırsatı: İki görsel arasındaki 5 farkı 10 saniyede bulabilir misiniz?Keskin gözlerinizi ve zekâ testlerinde ustalığınızı kanıtlama fırsatı: İki görsel arasındaki 5 farkı 10 saniyede bulabilir misiniz?

İki resim arasındaki 6 farkı bulamayan okuyucularımız ise endişelenmesin. Birazdan sizler için çözüm görselimi paylaşacağız. Oradan bakarak gözden kaçırdığınız farklılıkları tespit edebilirsiniz. Ya da dilerseniz süreyi tekrar başlatıp kendinize bir şans daha verebilirsiniz.

Gözlerinize meydan okumaya hazırlanın: İki resim arasındaki 5 farkı 12 saniye içerisinde tespit edebilir misiniz?Gözlerinize meydan okumaya hazırlanın: İki resim arasındaki 5 farkı 12 saniye içerisinde tespit edebilir misiniz?

Evet, süre bitti. Gelelim, iki resim arasındaki 6 farkın nerede olduğuna;

İki resim arasındaki 6 farkı 9 saniyede bulabilir misiniz? Kartal kadar keskin gözlerinizi test edin!

Peki, siz iki resim arasındaki 6 farkı bulabildiniz mi yoksa süre yetmedi mi? Yorumlarda buluşalım!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Hasan Özkaymak 4 ay önce Şikayet Et
    Diğer kişilerin tespiti gibi çorap dahil 7 fark var.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 4 ay önce Şikayet Et
    KENDİ düzenleyen kendisi bilmiyor çorap uzak ve yakın
    Cevapla
  • Goca GONYALI 4 ay önce Şikayet Et
    ben 7 tane buldum, çerçevenin kahverengi alanı birinde var diğerinde yok
    Cevapla
  • mukara 4 ay önce Şikayet Et
    RESİMDE 7 fark var yalnız. çorap birinde yataga daha yakın birinde daha uzakk ....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Almanya, Fransa ve Hollanda'dan skandal Filistin adımı! Ülkeye girişi yasaklandı
İşgalci İsraillilerden vandallık: İnsani yardımı engellemek için yolları kapattılar