Vali Bey'den torun hasretine çözüm

Yıllardır oğlunu evliliğe ikna edemeyen Aydın Valisi Mustafa Malay, torun sevgisini gidermek için formülü buldu.

Vali Bey'den torun hasretine çözüm
Vali Bey'den torun hasretine çözüm
GİRİŞ 02.09.2008 10:39 GÜNCELLEME 02.09.2008 10:39

Mütevazı yaşantısı ve halkla iç içe hayatı ile Valiliğini yaptığı Aydın’da çocukların dedesi haline gelen Aydın Valisi Mustafa Malay’ın çocuklara olan düşkünlüğü herkesi şaşırtıyor. Tanısın tanımasın gördüğü her çocuğu kucağına alıp seven Vali Malay, oğlunu evliliğe ikna edemeyince bir çok çocuğa manevi dedelik yapmaya başladı. Aydın Valisi Mustafa Malay, ramazan ayı öncesi kendisine dede edinen ve 3 yıldır görüştükleri Bozdoğan Olukbaşı Köyü’nde oturan yaşındaki Sibel Öztaban’ı ziyaret etti. Minik kızla hasret gideren Vali Mustafa Malay, Sibel ile çok iyi dost olduklarını da söyledi.

Geçen yıl kızı Demet Malay’ı evlendiren Aydın Valisi Mustafa Malay, 18 Eylül’de 33 yaşını dolduracak olan oğlu Murat Egemen’i bir türlü evliliğe ikna edemedi. Aile olarak yıllardır Murat Egemen’i evlendirmek için hazırlandıklarını ve oğlunun da mürüvvetini görmek istediklerini söyledi.

Köy ve belde gezileri sırasında küçük çocukları kucağından indirmeyen ve çocuklara sürekli çikolata ve harçlık veren Vali Mustafa Malay, 3 yıllık minik dostu Sibel Öztaban ile buluşması görenleri şaşırttı. Her zaman olduğu gibi minik Sibel, dede edindiği Vali'den harçlığını da aldı. Bir vali ile minik dostunun muhabbeti objektiflere bu şekilde yansıdı.

kullan

(İHA)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünyanın en yakışıklı ülkesi açıklandı! Türk erkekleri bakın kaçıncı sırada...
NYT'den Avrupa'ya kötü haber! ABD'nin NATO kararını duyurdular...