Maliye'nin çatısı uçtu: 3 ağır yaralı

Malatya’da yaşanan şiddetli fırtına nedeniyle Maliye binasının saç çatının uçması nedeniyle biri çocuk 3 kişi ağır yaralandı.

GİRİŞ 06.01.2015 13:23 GÜNCELLEME 06.01.2015 15:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sabah saatlerinden etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle Malatya Vergi Dairesi hizmet binasının en son katında sonradan ekleme yapılan saç çatının uçması korku dolu anlar yaşattı. Demir çatının yere çakılması ile o sırada kaldırımdan geçen bir anne ile çocuğu ağır yaralandı. Toplam 3 kişinin ağır yaralandığı kazada kaldırımda kanlar içerisinde yatan biri çocuk 3 kişi olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldılar. Polis olay yerini güvenlik çemberine alırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Ne Denir ki... 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne denirki şu duruma, tamam olur hertürlü kaza ama resmi bir binanın çatısı uçması ne demektir... Yazık değil mi kanlar içinde kalanlara... İhmalin bedeli çocukların kanı mı..! ne ihmali denecek belki amma onca binada devlet dairesinin çatısı, işi en ciddi yapması gereken kurumların en ciddiyetsiz halleri,,, .Sorarım size borcunu biraz geciktir bakalım ne yapar maliye... işini değil mi... faiziyle alır, kabul etmezsen avukat parasıyla verirsin... Eee bu kanın sorumlusu-sorumsuzu kim... tabiki soğukta dışarı çıkan vatandaş..!(maliyeye göre)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki