Seyir halindeki halk otobüsü şoförünü yumrukladı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde toplu taşıma aracında çıkan tartışmada yolculardan biri seyir halinde iken halk otobüsü şoförünü yumrukladı.

GİRİŞ 19.04.2015 17:41 GÜNCELLEME 19.04.2015 17:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, Kdz. Ereğli ilçesinde toplu taşıma işini yapan Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi’ne ait halk otobüsünde Ereğli-Gülüç hattı üzerinde yaşandı. Elmatepe mevkisinde otobüse binen bir bayan yer verme ile başlayan tartışma bir süre sonra büyüdü. Otobüs şoförü Cemal Kurtal’ın bayan yolcuya yer göstermemesine sinirlenen Y.B., duruma uzun süre tepki gösterdi.

Y.B. küfürler savurduğu halk otobüsü şoförünün kendisini arka kapıdan inmesi konusunda uyarınca içi kadın ve çocuklarla dolu otobüsün şoförüne seyir halinde iken yumruk atarak saldırırdı. Kavga diğer yolcuların araya girmesi ile büyümeden önlendi. Halk otobüsü şoförü Cemal Kurtal şikayet için polis karakoluna giderken, yolcular ise evlerine yürüyerek gitti. Yaşanan olayı otobüsün içerisindeki kadın ve çocuk yolcular korku dolu gözlerle izledi.

Ereğli Gülüç hattı üzerinde halk otobüsü şoförü ile yolcu arasında yaşanan tartışma ve yolcunun şoförü yumruklama anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde yolcunun bayan yolcuya yer gösterilmesi konusunda tartıştığı sürücünün kendisini arka kapıdan inmesi konusunda uyarması ile yumrukladığı, olay sonrası halk otobüsündeki diğer yolcularında otobüsten inerek evlerine yürüyerek gittikleri görülüyor. Olayı gerçekleştiren Y.B. polis tarafından her yerde aranıyor. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • bigmücahid2002 9 yıl önce Şikayet Et
    Komik ötesi! Polis heryerde arıyormuş? Yahu bulsa ne olacak? Ifadesini alıp bırakacak. Mahkemede ise ufak bir ceza verilip o ceza da ertelenecek. 5 yıl içinde suç işlemez ise sicili tertemiz olacak. Nerdesin ey şeriat? Gel artık, bitsin bu zulüm dönemi
    Cevapla
  • mücahid 9 yıl önce Şikayet Et
    şeriat gelse yöneticilerin Allah'ın hükmüyle hareket edeceklerine inanıyor musun? Kızım Fatıma'nın elini keserim diyor Allah Resul'u.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak