Kuzenlerin arazi kavgası kanlı bitti: 4 ölü

Bolu'nun Seben ilçesinde iki aile arasında çıkan tarla kavgasında ilk belirlemelere 4 kişi hayatını kaybetti.

Kuzenlerin arazi kavgası kanlı bitti: 4 ölü
Kuzenlerin arazi kavgası kanlı bitti: 4 ölü
GİRİŞ 24.02.2018 18:37 GÜNCELLEME 24.02.2018 20:08
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Bolu'nun Seben ilçesinde iki aile arasında çıkan tarla kavgasında tüfekle vurulan aynı aileden 4 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Seben ilçesi Çeltikdere köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Seben ilçesi Çeltikdere köyünde iki aile arasında tarla meselesi nedeniyle kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine O.B. yanındaki tüfekle karşı tarafa ateş etmeye başladı. Olayda 6 kişi çeşitli yerlerinden vuruldu.

Olayı duyan köylüler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri vurulan şahıslardan Ayhan, Taşkın, Emine ve Zekiye Büyüktopaç'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Soner ve Mehmet Büyüktopaç ise olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan şahısların hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Amca oğlu dehşet saçtı

Olay yerine gelen jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Olayı gerçekleştiren şüpheli O.B.'nin ise hayatını kaybeden şahısların amca oğlu olduğu ortaya çıktı. İki taraf arasından daha önceye dayanan husumet olduğu öne sürüldü. Olay sonrası şüpheli O.B. jandarma ekipleri tarafında gözaltına alındı.
Jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

YORUMLAR 15
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    ,, Ölüm Var Ölüm Var Ölüm Var Ölüm. Eninde sonunda ölüm var ölüm....
    Cevapla
  • Orhan Aydın 6 yıl önce Şikayet Et
    10 yıllık itiraz süresi koyarsan tapu ve kadastroya olacağı bu sen hinlik yapanları kolluyorsun devlet olarak daha çok canlar gidecek bu millet daha Milenyum da gördü bilgisayarı daha bir iki sene oldu tapu kayıtlarının e Devlet uzerinden görülmesi
    Cevapla
  • Orhan Aydın 6 yıl önce Şikayet Et
    10 yıllık itiraz süresi koyarsan tapu ve kadastroya olacağı bu sen hinlik yapanları kolluyorsun devlet olarak daha çok canlar gidecek bu millet daha Milenyum da gördü bilgisayarı daha bir iki sene oldu tapu kayıtlarının e Devlet uzerinden görülmesi yillarca benim sandığım yer meğer başkasının üstünde tapu kaydını isterken bile para istiyor tapu Müdürlüğü yani neresinden tutsak fiyasko
    Cevapla
  • Kadir asiloğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Hepiniz doğru yazıyor ve düşünüyorsunuz. Ama bu işe hükümetin el atması gerekir. Nasıl mı? tapu kayıtları ile nüfus kayıtları ve Ziraat odası ÇKS ler karşılaştırılıp gelirleri kontrol edildiğinde her şey ortaya net olarak çıkar.
    Cevapla
  • Fehmi 6 yıl önce Şikayet Et
    Insanlar sorunlarini jendisi cozmemeli adslete havale edilmeli cezalar artirilmali hakimlerin vicdanina birakilmamali ceza surasi belirlemeli alt veya üst limiti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki