Maganda dehşeti! Hastaneyi yerle bir ettiler

Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören bir kadın hasta yaşamını yitirince yakınları hastane çalışanları ile tartışıp, malzemelere zarar verdi.

Maganda dehşeti! Hastaneyi yerle bir ettiler
Maganda dehşeti! Hastaneyi yerle bir ettiler
GİRİŞ 17.10.2018 13:38 GÜNCELLEME 17.10.2018 13:42
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Fırat Üniversitesi Hastanesi Plastik Cerrahi Servisi'nde yatan bir kadın hasta, dün durumunun kötüleşmesi üzerine yoğun bakıma alındı. Yoğun bakımdaki hasta, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ölüm haberi üzerine hasta yakınları hastane çalışanlarıyla tartışıp, servislerdeki malzemelere zarar verdi. Hastane yetkilileri; bilgisayar, yazıcı ve fotokopi makinelerini yere atarak kıran hasta yakınları hakkında şikayetçi oldu. Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR 25
  • yazık... 5 yıl önce Şikayet Et
    Fazla söze gerek yok ! cahillik diz boyu.
    Cevapla
  • Devlet memuru 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlet malına zarar vermek ne demek iyi araştırılsınlar. Bu kişilerin başka bir yakını hastanede değil de evde ölürse hesabını kimden soracaklar acaba. Yaptıkları resmen hem Devlete hem Allaha karşı isyan. Vadesi dolana doktor ne yapsın.
    Cevapla
  • oguz 5 yıl önce Şikayet Et
    Hasta yakınları cogu kez haklı doktoru hemşiresi çalışanı cok ters davranıyorlar ancak bunu şiddete dönüştürürse haklı iken haksız oluyor hasta yakınları. kamu malına zarar vermek te ne
    Cevapla
  • Selman 5 yıl önce Şikayet Et
    Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz ve görüyoruz ki saygı sevgi merhamet kalmamış bir çok memur karşısındakinin de insan olduğunu duygu taşıdığını en önemlisi de karşısındaki insana hizmet için o makamda bulunduğunu ve bunun için devletten maaş aldığının farkında değil. Sağlık çalışanları iş yükü ve yoğunluğu nedeniyle çok tahammülsüzler. Doktordan bilgi almak için arkasında koşuyoruz. Gariban veya anlayışlı birine denk geldin mi sorun yok. Biraz asabi birisine bunlar yapılınca neticeler ortada.
    Cevapla
  • emekli 5 yıl önce Şikayet Et
    hasta yakınlarınıda dinlemek lazım
    Cevapla
  • veli 5 yıl önce Şikayet Et
    Doktoru döversen sağlık hizmetini nasıl kimden alacan?
    Cevapla
  • Cumhur 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne doktor dövmesi arkadaş.. Bu nasıl mantık yav.. Hasta yakınının doğru karar alacağını da nerden çıkardın? Bakanlık var yargı var bu ülkede.. Bi de hasta yakınlarını dinlemek lazım diyen arkadaş sana da şunu söyleyeyim.. Bu hareketi yapanların gezide sağa sola zarar verenlerden ne farkı var? Devlet neden var? Kanun? Yasa? Cezalar? Herkesin kendi adaletini belirlediği bir ülkede ne dirlik kalır ne düzen.. Azıcık makul düşünün ya..
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    eger doktorun hatası varsa git doktoru döv, devlet malına neden zarar veriyorsun, başka hastaların sağlık hizmetini almasını neden engelliyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması