Korkunç anlar! Önce eşini sonra kendini öldürdü

Çanakkale'de hakkında evden uzaklaştırma kararı bulunan bir kişi boşanma arifesinde olduğu karısını başından kurşunla vurarak öldürdü. Daha sonra kendi kafasına da sıkan eş olay yerinde can verdi. S.Ş.’nin başından kurşunla vurularak, öldürülme anları halk otobüsü kameralarına yansıdı.

GİRİŞ 20.11.2018 21:44 GÜNCELLEME 20.11.2018 21:52
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Çanakkale'de hakkında evden uzaklaştırma kararı bulunan bir kişi boşanma arifesinde olduğu karısını başından kurşunla vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay, bugün sabah saatlerinde Esenler Mahallesi Ahmet Piriştina Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Çanakkale Devlet Hastanesinde ebe olarak çalışan S.Ş. (30), şiddetli geçimsizlik nedeniyle yaklaşık 1 yıl önce eşi F.Ş.'den (31) boşanmak üzere mahkemeye başvurdu.

Mahkeme F.Ş.'ye evden uzaklaştırma kararı verirken, S.Ş. ise adresini değiştirerek başka bir yere taşındı. Adapazarı'nda kasap olarak çalışmaya başlayan F.Ş., dün akşam saatlerinde Çanakkale'ye geldi. Burada araç temin eden F.Ş., eşinin adresini bularak, evinin etrafında beklemeye başladı. Sabah işe gitmek üzere evden çıkan S.Ş.'nin yanına giden F.Ş., bir süre konuştu. Yaşanan tartışma üzerine F.Ş., yanında getirdiği tabancayla ayrı yaşadığı eşi S.Ş.'yi başından vurdu. Daha sonra aynı silahla intihar etti.

Öldürülme anları halk otobüsü kameralarına yansıdı.

 

 

YORUMLAR 30
  • müspet 5 yıl önce Şikayet Et
    bu evden uzaklaştırmanın sonu genel de böyle bitiyor bu kanunlar inşallah revize edilir.
    Cevapla
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    ikiside öldü artık konuşmanın anlamıda yok MAHKEMİ KÜBRADA KİMİN HAKLI şüphesiz ki bellidir. öldürülen ne kadar haklı öldüren ne kadar haklı orda belli olur .
    Cevapla
  • habib akalın 5 yıl önce Şikayet Et
    .....bu devletin bir sürü pisikilok dedikleri veya akil dedikleri aile arasındaki olumsuz geçen meseleler iyice analiz edilmeli bu dediyim bilir kişiler tarafından.boşanmaların altında yatan bu virüs diyebileceyimiz hastalığı teşhis etmeli ve nafaka meselesi masaya yatırılmalı adil bir şekilde nihayete erdirilmeli.yoksa gidişat hiçde hayra alamet deyil.eğer çözmezseniz bu hali hiç bir aile kalmayacak.adalet makanizması eğer yürekleri soğutmazsa korkarımki doğudaki kan davalarının bir benzerlerini bu boşanmaların arka pilanında bu üzücü olayları çok konışacağız.
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    şaşırtıcı... yardım edin öldürecek elinde silah var diyor ama polisi aramayıp ne olacagına bakılıyor üstüne eli cebinde aa ölmüşler diye izliyor bireysel olarak bile o kadar alışmışız ki tv dizsi izler gibi izliyoruz olanları çünkü hayatımız izlediğimiz diziler böyle olmuş. gerçekle yalanı ayırt edemez olmuşuz yazık geldiğimiz noktaya gerçekten yazık...
    Cevapla
  • Iskender 5 yıl önce Şikayet Et
    Olmuyorsa olmuyo zorla güzellik olmaz kardeşim yani gerek yok bu duruma düşmeye böyle durumlarda insan abedi hayatınıda kaybediyor gerçekten çok yazık çok üzücü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır