Direğe çarpan araba ikiye katlandı

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü elektrik direğine çarptı. Otomobil çarpmanın etkisiyle ikiye katlandı. Sürücü tüm müdahalelere rağmen hayatanı kaybetti.

GİRİŞ 21.09.2010 10:46 GÜNCELLEME 21.09.2010 10:46
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Zeki DURSUN'un haberi

Konya’da direksiyon hakimiyetini kaybederek, otomobiliyle aydınlatma direğine çarpan bir kişiyi sıkıştığı yerden kurtarmak isteyen sağlık ekipleri, itfaiyeciler ve polisler adeta saniyelerle yarıştı. Binbir güçlükle sıkıştığı yerden çıkarılan yaralı, kaldırıldığı hastanade hayata veda etti.

Edinilen bilgiye göre Kaza, Ankara yolu Konsan Sanayi Sitesi girişinde yaşandı. Alışverişten dönen Hacı Altan idaresindeki 42 AN 447 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetmesiyle birlikte yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık görevlilerine bildirdi. Olay yerine ulaşan sağlık görevlileri Yaralı Altan’ı araçtan çıkaramayınca durumu itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobilin kapısını ve koltuğunu keserek sürücünün vücudunu sıkıştığı yerden çıkarmayı başardı.

Ayağı sıkıştığı yerden çıkarılamayan Altan’ın nabzının atmadığını fark eden sağlık görevlileri, hemen kalp masajı yaptı. Nefes alması sağlanan Altan’ın daha sonra ayağı sıkıştığı yerden çıkarıldı. Sedyeye alınan yaralı Altan’ı hayatta tutmak için sağlık görevlileri kalp masajı yapmayı sürdürdü. Ambulansla Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan sürücü Altan, burada hayatını kaybetti.

ZEDHABER-KONYA

YORUMLAR 3
  • ismail 13 yıl önce Şikayet Et
    ne diyelim.... suç kendisinde, besbelli. araç o derece ezilip büzüldüyse hız 100ün üzerinde! çünkü avrupa ncap testlerinde 4-5 yıldız alan araçlar bile 65km hız ile çarpışma testlerine sokuluyor
    Cevapla
  • hakanasil 13 yıl önce Şikayet Et
    koçun ruhana şimdi fatihamı okunur. iştee şahin ve doğan yada yolların kanlı katili kartal arabaları. yıllarca cook yüksek fiyatlara bu tofaş denen dandik arabaları bize sattılar. zorlamı hayır. ama yeni ve yerli bir arabanın ucuza gelmesinide engellediler. bakın tata da aynı kalitede ama bakarsanız kesin tüsiad üyesi getiriyordur. yoksa izin cıkmaz. ona. efenim belkide 50 bin kişi üzerinde bu tofaşlarda can verdi belki 200 bin sakat kaldı. neden cunkii araclarda güvenlik %10 larda. kağıt gbi arabalar. koc servetini ölenlerin kanına borcludur
    Cevapla
  • muhammet 13 yıl önce Şikayet Et
    bu ne ya. şahin herhalde ayrılır 2 ye.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır