Örgüt üyesinin cenazesinde bölücü gösteri

Dargeçit'te 27 Aralık'ta askerler ile girdikleri çatışmada öldürülen teröristin cenazesi terör örgütünün gövde gösterisine dönüştü. Cenazede örgüt yandaşları örgüt bayraklarıyla yürüdü.

Örgüt üyesinin cenazesinde bölücü gösteri
Örgüt üyesinin cenazesinde bölücü gösteri
GİRİŞ 05.01.2011 11:04 GÜNCELLEME 05.01.2011 11:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mardin'in Dargeçit ilçesinde 27 Aralık'ta çıkan çatışmada hayatını kaybeden Mustafa Cengiz isimli teröristin cenazesi Batman belediyesi cenaze aracı ile Siirt'te getirildi. Teröristin cenazesi Yeni Mahallede ikamet eden ailesinin evine götürüldükten sonra örgütün flamalarıyla sarılı tabutu yaklaşık bin kişi tarafından omuzlarda taşınarak Zeviye mezarlığına getirildi. Terör örgütü bayrağın önünde çekilmiş teröristlerin fotoğrafların üzerinde bulunduğu ve üzerinde Kürtçe Şehitler ölmez yazılı pankart ile yürüyen kalabalık Öcalan lehine sloganlar attı.

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak'ın da katıldı cenazede teröristin yakınları sinir krizi geçirdi.

Yoğun güvenlik önlemlerin alındığı mezarlık çevresinde herhangi bir taşkınlık yaşanmadan kalabalık dağıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • erhan ay 13 yıl önce Şikayet Et
    yasa disi slogan gösteri nerede devlet nerede kanun. türkiye cumhuriyeti topraklarinda alenen bölücülük ve yasa disi gösteri yapanlari yasalarimizi koruyan emniyet birimleri yasadisi hareket ediyor teröristleri koruyor yasa yokmu bu ülkede buradan suc duyurusu mardin ve sigirt valilikleri ve icisleri bakanligi sucluyu koruyor bu ülkenin savcisida emniyetide sadece izliyor ordaki emniyet birimleri hakkinda kimse suc duyurusuda yapmiyor savcilar uyuyor orda yasa gecmiyormu yasa koyucular ve yasayi koruyucular basta savcilar uyanin
    Cevapla
  • mehmet ali 13 yıl önce Şikayet Et
    bu hainlerin leşleri, bir de ailesi aranıp bulunup teslim ediliyor. sanki görevde ölüyor.sanki trafik kazasında ölüyor.yahu sen ülkeye kurşun sıkan haini gebertmişsin.gerekli inceleme,parmak izi incelemesini yap sonra gönder tıp fakültelerinin morfoloji kürsüsüne.o lanet gövdesi hiç olmazsa bir defa işe yarasın öğrencilerin eğitiminde kullanılsın.bu ülkeye borcunu bari bu şekilde ödesin.ya da gömün kimsesizler mezarlığına.adı sanı yok olsun.hain yetiştirenlerin bir de cesedi ihanet eylemine alet etmesimi gerekiyor. ölüsü bile devlete zarar veriyor. nedir bu be?
    Cevapla
  • Musab Konevi 13 yıl önce Şikayet Et
    Bir Öneri. Asker ile çatışmada öldürülen teröristleri devlet gömsün, isimleri açıklanmasın, ailelere teslim edilmesin. Ailelerine teslim edildiğinde ortaya bu tür görüntülerin çıkması hoş olmuyor. Ayrıca akrabalık bağlarından dolayı o tarafa kayan insanlarda oluyordur. Ayrıca örgüte malzeme de verildiğine inanıyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi