Kütahya'da katliam gibi kaza: 6 ölü 41 yaralı

Kütahya - Eskişehir karayolunda bir yolcu otobüsünün yol kenarındaki ağaca çarparak devrilmesi sonucu 6 kişi öldü, 41 kişi yaralandı. Korkunç kazanın görüntüleri ise güvenlik kameralarına takıldı.

GİRİŞ 12.06.2012 07:59 GÜNCELLEME 12.06.2012 17:44
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir seyahat firmasına ait yolcu otobüsü, Kütahya-Eskişehir karayolunun 3. kilometresindeki Kütahya E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi önündeki kavşakta, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Otobüs, ağaçlara çarparak devrildi.

Kazada, ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 30'u aşkın kişi yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Cesetler de aynı hastanenin morguna gönderildi.

Polis, ölen ve yaralananların kimliklerini belirlemeye çalışıyor.

FECİ KAZA BÖYLE GERÇEKLEŞTİ! - VİDEO

KAZADA ÖLEN VE YARALANANLARIN KİMLİKLERİ


Yolcular dehşet anlarını anlattı

Kütahya'da sabah saatlerinde 6 kişinin öldüğü, 40 kişinin yaralandığı otobüste bulunan yolcular dehşet anlarını anlattı.

Edinilen bilgiye göre sabah 06.00 sıralarında, Kütahya-Eskişehir karayolunun 3. kilometresindeki E Tipi Kapalı Cezaevi kavşağında kontrolden çıkan yolcu otobüsü, yol kenarındaki ağaçlara çarptı. Kazada aralarında otobüs şoförünün de bulunduğu 6 kişi öldü, 40 yolcu da yaralandı.

Kazaya uyurken yakalandığını belirten Koray Yoldaş, "Kaza anında ben uyuyordum. Büyük bir gürültü ile uyandık. Herkes çığlıklar atıyordu. Ne yapacağımı şaşırdım" dedi.

İstanbul'dan oğlu Hasan Ergerdi ile birlikte otobüse bindiğini kaydeden Sakine Ergeldi, "İstanbul'dan saat 24.00'te otobüse bindim. Sabah saatlerinde Kütahya'ya ulaştık. Kaza esnasında uyuyordum, sallantı ile uyandım. Herkes çığlık atıp yardım istiyordu" diye konuştu.

Mustafa Cengiz de kazaya uykuda yakalandığını, büyük bir gürültüyle uyandığını ifade etti.

Abdurrahman Direkçi ise, şoförün uyuyup uyumadığını görmediğini belirterek, kaza ile ilgili fazla bir şey hatırlamadığını söyledi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 12
  • serkan yazıcı 11 yıl önce Şikayet Et
    otobüs firmaları. kendi kendilerini denetlemeleri gerekirken bunu birçoğu yapmaz. sürücüleri eğitime almak şart. kolay kolay otobüs şöforu olmamalı. bu arada otobüs firmalarının isimleri bulanıklaştırılmasın. rekabet güvenli yolculuk boyutuna da taşınmalıdır. en az kaza yapan firmalara talep artar böylece. bu arada otobüs firması pamukkale turizm dir.
    Cevapla
  • Burak Arslan 11 yıl önce Şikayet Et
    uyku değil kalp kriziymiş.... adli tıp raproru belli olmuş. kaptan uyumamış, kalp krizi geçirmiş. tüm hayatını kaybedenlerin yakınlarına allah sabır versin. firma sitesinde ve facebookta bilgilendirme yapmış. tekrardan geçmiş olsun..
    Cevapla
  • huseyin kose 11 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun!!!. otobüs firmalarının ismini taşıyan bu araçların yüzde doksanbeş i şahıslara ait araçlardır. bu firmalar ne şoförünüzün kim olduğuna ne kaç şoför çalıştırdığınıza bakmazlar. onların derdi komisyonlarını alıp keyiflerine bakmaktır. eminim kimse eğitimsiz, cahil birine hayatını emanet etmek istemez. biz sustukça onlar cesaretleniyor. önce bu firmaların denetlenmesi lazım, ama nerdeee... ülkemizde en ucuz şey insan hayatı olduğuna göre bunuda daha çooook bekleriz.
    Cevapla
  • Can Kara 11 yıl önce Şikayet Et
    firma ismi neden gizleniyor?. kazaya karışan tobüs firmai isimleri haberlerde neden yer almaz anlamıyorum bir türlü? ilgili haberin fotoğrafındada bile firma ismi özene bezene bulanıklaştırılıyor. sebep nedir yani? oysa bie uçak kazasında yerli olsun yabancı olsun anında "falanca havayolu firmasına ait uçağı düştü" şeklinde hemen firma ismi veriliyor?bu ayrımcılık neden? ben bu otobüs firmalarının kusurluysa hileli üretim yapan gıda şirketleri gibi teşhir edlimesini istiyorum.
    Cevapla
  • sabriye 11 yıl önce Şikayet Et
    inançlı insandı ki 28 şubatta ülker mamullerinin askeri kantinlere girişi yasaklanmıştı irticacı diye. allah rahmet etsin iyi bir müslüman olarak biliriz. 28 şubatcılarda öyle bildiklerinden ülkeri askeriyeye solmama kararı almışlardı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı