Dayı yeğenlerini ezdi: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine bağlı Ozan köyünde bir kişi minibüsle yeğenlerini ezdi. Kazada çocuklardan biri ölürken diğeri ağır yaralandı.

Dayı yeğenlerini ezdi: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Dayı yeğenlerini ezdi: 1 ölü, 1 ağır yaralı
GİRİŞ 04.07.2012 15:59 GÜNCELLEME 04.07.2012 15:59

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine bağlı Ozan köyünde dayılarının kullandığı minibüsün altında kalan iki çocuktan biri öldü, diğeri ağır yaralandı.  Edinilen bilgiye göre, Latif İ. idaresindeki 02 DD 592 plakalı minibüs, ikamet ettikleri evlerinin önünde oyun oynayan Latif İ.'nin yeğenleri olan Melda Bozok (8) ve Merve Bozok'a (4) çarptı. Dayılarının kullandığı araç altında kalan Melda Bozok kaza yerinde hayatını kaybederken, Merve Bozok ise ağır yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Merve Bozok'u olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne, ardından Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdılar. Hastanede tedavi altına alınan Merve Bozok'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Öte yandan, hayatını kaybeden Melda Bozok'un cesedi ise Gölbaşı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hastaneye akın eden çocukların yakınları sinir krizleri geçirirken, yeğenlerini ezen Latif İ. ise 'bu acıya nasıl dayanılır' diye feryat etti.   Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi