Artvin'de 2 ayrı trafik kazası: 2 ölü

Artvin'in Borçka ilçesinde meydana gelen iki ayrı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Artvin'de 2 ayrı trafik kazası: 2 ölü
Artvin'de 2 ayrı trafik kazası: 2 ölü
GİRİŞ 21.07.2012 10:53 GÜNCELLEME 21.07.2012 10:53

Edinilen bilgiye göre ilk kaza, dün öğle saatlerinde Borçka ilçesi Cankurtaran mevkisinde meydana geldi. Erhan Şafak Gündüz'ün (24) kullandığı 08 DE 025 plakalı motosiklet, Yusuf Ünaldı (53) yönetimindeki 28 K 7022 plakalı TIR'la kafa kafaya çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Gündüz olay yerinde, motosiklette bulunan Mesut Yılmaz ise kaldırıldığı Borçka Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Borçka Cumhuriyet Savcısı, jandarma ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından Erhan Şafak Gündüz'ün cenazesi cenaze aracı ile Borçka Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yerinde sinir krizi geçiren Gündüz'ün ailesini çevredeki vatandaşlar güçlükle sakinleştirdi.
Görgü tanıkları, büyük bir sesle dışarı fırladıklarını ve yerde yatan iki kişiyi gördüklerini, birinin yaşadığını, diğerinin ise nabzının atmadığını fark edince durumu güvenlik güçlerine haber verdiklerini belirttiler.
İkinci kaza ise, Alaca köyü Işıklı Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Server Genç yönetimindeki 53 HE 411 plakalı otomobil şarampole devrildi. Kazada yaralanan sürücü Genç ile Mustafa ve Taner Kara, Borçka Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralılardan Server Genç ve Mustafa Kara'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır