Tunus'ta iki otele kanlı saldırı

Tunus'un Susa şehrinde beş yıldızlı bir Fransız oteline saldırı düzenlendi. Saldırıda 28 kişi hayatını kaybetti.

GİRİŞ 26.06.2015 14:57 GÜNCELLEME 26.06.2015 17:00
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Tunus'ta bir otelde bombalı saldırı düzenlendiği ve saldırı sonucu yangın çıktığı bildirildi. Reuters'te yer alan habere göre Susa şehrinde bulunan Imperial in Sousse isimli beş yıldızlı otelde saldırı düzenlendi. Saldırıdan sonra büyük bir yangın çıktı.

Saldırıda çok sayıda ölü olduğu belirtilirken henüz net bir sayı verilmedi. BBC ölü sayısını 28, Reuters ise 19 olarak verdi.

Bu arada aynı bölgede başka bir otele daha saldırı düzenlendiği duyuruldu. Her iki otelde de saldırganların halen çatıştığı bilgisi geliyor. 

 

Kaçmayı başaramayan saldırganlardan biri güvenlik güçleri tarafından öldürüldü.

YORUMLAR 28
  • hakkı hoca 8 yıl önce Şikayet Et
    Fransızlar kendi ajanlarına yaptırıp ışidin üzerine atıyor. Amaç islamı karalamak. İslamın ilerleyişini durduramayınca her türlü pisliğe başvuruyorlar
    Cevapla
  • Mühendis.... 8 yıl önce Şikayet Et
    bunu yapan müslüman olamaz
    Cevapla
  • Bhy 8 yıl önce Şikayet Et
    Fransa'nın oyunu olabilir piyon bulup harekete getirmiş olabilirler ülkeyi istila nedeni dertleri Osmanlı'dan kalan yerlere dalmak Allaha havale
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Ters algı yapilamaya calisiliyor.Turkiyede de yapildi gecmiste...yapanlar darbe ve isgal MUHENDİSLERİ
    Cevapla
  • Kefir 8 yıl önce Şikayet Et
    BOP projesi İran ile Batı arasında Ortadoğunun yeni paylaşım projesidir. İran ve Batı dışında Türkiye dahil herkes kaybedecek. Bu yüzyılda bölgede Türk dünyası, Arab dünyası ve Sünni islam zayıflatılacak, Pers kültürü ve Şii islam guclendirilecektir.....Yanlız bu savaş klasik savas yontemleri ile aciktan degil proxy/taşeronlar kullanilirak gizlice ve sinsice yapilacaktir...Onun icin kim aslinda kimin icin savastigini, kimin icin oldurdugunu ve kimin icin oldugunu bilemiyecek...ne yazikki .Insanlik tarihinin en kirli ve adi savas metodlarina sahit oluyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor