Güney Sudan'da askerlere tecavüz izni!

BM'nin yayınladığı rapora göre; Güney Sudan yönetimi askerlere ödeme yapmak yerine, onlara yağmanın yanı sıra, 'tecavüz etme hakkı' verdi.

Güney Sudan'da askerlere tecavüz izni!
Güney Sudan'da askerlere tecavüz izni!
GİRİŞ 13.03.2016 09:35 GÜNCELLEME 13.03.2016 09:35
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

BM’nin raporuna göre, Güney Sudan yönetimi, askerlere ödeme yapmak yerine; onlara yağmanın yanı sıra ‘tecavüz etme hakkı’ verdi. BM raporunda, 2015 yılının nisan ve eylül ayları arasında bin 300’den fazla tecavüz vakasının kaydı bulunuyor. Raporda, Güney Sudan ordusunun 60 çobanı bir konteynere hapsederek havasızlıktan öldürdüğü de yer alıyor.

YORUMLAR 10
  • Sen 8 yıl önce Şikayet Et
    güney sudan bir hristiyan devlettir
    Cevapla
  • ankara 8 yıl önce Şikayet Et
    BM ler yıkılmalı
    Cevapla
  • Cedd-i Yavuz 8 yıl önce Şikayet Et
    abd ikinci israilini kurdu.
    Cevapla
  • ismail 8 yıl önce Şikayet Et
    Batının destekleriyle kurulan güney sudanın hristiyan yönetiminden beklenen bi karar batı bu sudanın(kuzey) lideri ömer el beşiri terörist ilan edip güneyde yeni bir devlet kurulması için çok uğraştı hatta bizzat abd nükleer bomba üretiliyor diye sudanda bir ilaç fabrikasını vurdu.
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    yeraltı kaynakları,su ve doğal kaynaklar bakımından zengin olan güney sudanı bağımsızlık ayağına hristiyan azınlığa peşkeş çekip müslüman Sudan ülkesini bölenlerin marifeti bu.şimdi de hristiyanlar eliyle güney sudandaki müslümanlara karşı sistematik tecavüz ve katliam yürütüyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!