İsrail'e 225 milyon dolarlık katliam yardımı!

ABD Senatosu, İsrail'in füze savunma sisteminin yenilenmesine 225 milyon dolar aktarılmasını onayladı.

İsrail'e 225 milyon dolarlık katliam yardımı!
İsrail'e 225 milyon dolarlık katliam yardımı!
GİRİŞ 01.08.2014 20:25 GÜNCELLEME 01.08.2014 20:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Pentagon'un, İsrail'e cephane sevkiyatı yapılacağını duyurmasından bir gün sonra Senato'da yapılan oylamada, İsrail'in füze savunma sistemi Demir Kubbe için 225 milyon verilmesi kabul edildi.

Temsilciler Meclisi'nin de yaz tatiline girmeden önce 225 milyon dolarlık yardımı onaylaması bekleniyor. 

Demir Kubbe'nin, İsrail'in Gazze ve Batı Şeria'dan gelebilecek roket ya da diğer hava saldırılarına karşı oluşturduğu gelişmiş bir hava savunma sistemi olduğu biliniyor.

İsrail'in Gazze'ye saldırmaya başladığı 7 Temmuz'dan beri kuşatma altındaki bölgede ölenlerin sayısı bin 500'ü aştı, saldırılarda 8 bin 600 kişi yaralandı.

YORUMLAR 2
  • Abdulkerim S. Buğra 9 yıl önce Şikayet Et
    Zalimler.... 2:145 - Celâlim için, sen o kitap verilmiş olanlara, bütün delilleri de getirsen, yine de senin kıblene tabi olmazlar, sen de onların kıblesine tabi olmazsın. Zaten onlar da birbirlerinin kıblesine tabi değiller. Celâlim hakkı için, sana gelen bunca ilmin arkasından sen tutar da onların arzu ve heveslerine uyacak olursan, o zaman hiç şüphesiz, sen de zâlimlerden olursun. 5:51 - Ey iman edenler! Yahudileri ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse, şüphesiz o onlardan olur. Şüphesiz Allah, zalim kavmi doğru yola iletmez. 6:129 - İşte biz böylece, kazandıkları günahlardan dolayı zalimlerin bir kısmını, diğer bir kısmına dost yaparız. 6:135 - De ki: "Ey kavmim! Gücünüz yettiğince yapacağınızı yapın, ben de yapıyorum. Yakında (dünya) yurdunun sonunun kimin olduğunu bileceksiniz. Muhakkak zalimler kurtuluşa eremezler".
    Cevapla
  • hakkımhakkım 9 yıl önce Şikayet Et
    danışıklı dövüş. Amerika ateşkes istemiyormuydu geçenlerde ,Allah topunun belasını versin...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor