Kerry: İran ebediyen yasaklanmıştır

ABD Dışişleri Bakanı Kerry, 'İran, nükleer silah elde etmekten ebediyen yasaklandı' dedi.

Kerry: İran ebediyen yasaklanmıştır
Kerry: İran ebediyen yasaklanmıştır
GİRİŞ 26.02.2015 12:19 GÜNCELLEME 26.02.2015 12:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kerry, Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi’nde oturuma katılarak kongre üyelerinin dış politika gündemine dair sorularını yanıtladı.

Oturumun açılış konuşmasını yapan Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Cumhuriyetçi Parti California milletvekili Ed Royce, İran ile Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin beş daimi üyesi (ABD, Rusya, Çin, Fransa, İngiltere) ile Almanya'nın oluşturduğu P5+1 ülkeleri arasında İran’ın nükleer programı üzerine yürütülen müzakerelerin gidişatından kaygı duyduklarını söyledi.

Anlamlı, kalıcı bir anlaşmaya varıldığını görmek istediklerini belirten Royce, “Ancak bu komite, bildiğiniz gibi, görüşmelerin gidişatına yönelik ciddi kaygıya sahip” diye konuştu. Royce, müzakerelerde İran’ın nükleer programının parçalanmasından çok performansına yönelik konuşmaların yapıldığına dikkati çekti.

YORUMLAR 3
  • Fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    Mü'minlerin şerefli annesine küfr eden ve Ebubekir, Ömer ve Osman'ı (radiAllahu anhum ecmain) sevenleri imansızlıkla itham eden humeyni mi kumeyl ?Aziz ve Celil olan Allah ıslah etsin..
    Cevapla
  • kumeyl 9 yıl önce Şikayet Et
    Din Süreyya yıldızına ciksada bunun(selmani farisi omuzuna vurup)soyundan gelecek kişi onu alıp dünyaya indirecek.. hadisi serif kutup sitte bu kişide imam humeynidir..
    Cevapla
  • veysi 9 yıl önce Şikayet Et
    "Amerika hiç bir halt edemez!" İmam Humeyni
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi