ABD'de seçimden sonra kaos!

Donald Trump, Ohio'da seslendiği yandaşlarına, 8 Kasım'daki seçime ilişkin, “Eğer kazanırsam, bu büyük ve tarihi başkanlık seçimlerinin sonuçlarını kabul edeceğim” dedi.

ABD'de seçimden sonra kaos!
ABD'de seçimden sonra kaos!
GİRİŞ 22.10.2016 09:48 GÜNCELLEME 22.10.2016 09:48
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Trump, Demokrat rakibi eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ın seçimlere hile karıştırdığı yönündeki iddialarını yineleyerek “Tüm seçmenlerime ve destekçilerime ve de tüm Amerika Birleşik Devletleri halkına söz vermek ve taahhüt etmek isterim ki, eğer kazanırsam bu muhteşem ve tarihi başkanlık seçiminin sonuçlarını tamamıyla kabul edeceğim” ifadelerini kullandı.

DEHŞET VERİCİ

Trump'ın önceki gün, seçim sonuçlarını tanımayabileceği sinyali vermesi ülkede büyük tartışmalara neden oldu. ABD Başkanı Barack Obama, Trump'ın seçim sonuçlarını kabul etmeyebileceği yönündeki açıklamasının “tehlikeli” olduğunu söyledi. Obama, “Düşmanlarımızın işini onların yerine yapmış oluyorsun, çünkü bizim demokrasimiz, halkımızın attığı oyların ne kadar önemli olduğuna dair inancına dayanıyor” dedi. Rakibi Hillary Clinton, Trump'ın bu sözleri üzerine “Bu korkunç bir şey. Demokrasimizi aşağılıyor, karalıyor, ben bilhassa dehşete kapıldım” diye konuştu.

YORUMLAR 20
  • Halil 7 yıl önce Şikayet Et
    Kime ne faydaniz varki dünya sizden nefret ediyor ha sen ha o kazanmış olan yine dünyadaki mazlumlara ve musluman lara olacak hepiniz israile usaklik yapıyorsunuz lanet olsun size ve milletinize
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Birbirinizi yiyin inşallah
    Cevapla
  • Berk 7 yıl önce Şikayet Et
    Trumpcılar hilarycilerle kapışsada bizde şöyle yerli milli haber kanallarımızdan canlı yayın izlesek ,söz çaylar benden :)
    Cevapla
  • mert 7 yıl önce Şikayet Et
    sömürgeci amerika ya lanet olsun
    Cevapla
  • mert 7 yıl önce Şikayet Et
    katil terörist amerika ve ingiltere ye lanet olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak