Rusya'da uçak kazası: 50 ölü

Rusya'da Boeing tipi yolcu uçağı inişe geçtiği sırada düştü. Uçaktaki 6'sı mürettebat 50 kişi hayatını kaybetti.

GİRİŞ 17.11.2013 18:25 GÜNCELLEME 17.11.2013 20:21
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Rusya cumhuriyetlerinden Tataristan'ın başkenti Kazan'da bir yolcu uçağı iniş sırasında düştü. Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, uçakta bulunan 50 kişinin tümünün hayatını kaybettiğini açıkladı.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığından yapılan açıklamada, Tataristan Havayollarına ait, Moskova-Kazan seferini yapan Boeing-737 tipi yolcu uçağının Kazan Havaalanı'na inişi sırasında düştüğü belirtildi.

YERE ÇARPARAK ALEV ALDI

Rus devlet haber ajanslarının bildirdiğine göre, Tataristan Havayollarına ait U-363 nolu Moskova-Kazan seferini yapan Boeing-737 tipi uçak, yerel saat ile 19.25'te Kazan Havalimanı'na iniş yaptığı sırada ani irtifa kaybetmesi sonucu yere çarparak alev aldı.

KAZA ÜÇÜNCÜ DENEMEDE MEYDANA GELDİ

Moskova'nın Domodedovo Havaalanı'ndan kalkan uçağın Kazan Havalimanı'na iki denemede iniş yapamadığı, üçüncü denemede kazanın meydana geldiği kaydedildi.

Uçağın pilot hatası ya da teknik arıza nedeniyle düştüğü sanılıyor.

Olay yerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

YORUMLAR 10
  • Çetin Ceviz 10 yıl önce Şikayet Et
    baldırı kapalı bumin kağan, rahmet kelimesinin anlamını öğren öyle gel. rahmet kelimesinin anlamı Arapça ya da Türkçeye göre değişmez. İslam dinindeki anlamı da bellidir. insanın cahil olduğunu bilmesi bile erdemdir ama cahil olduğunu bilmeyip de çok bilmişlik taslamak ukalalığın dik alasıdır. başka konularda ne durumdasın bilemem ama sen rahmet kelimesinin anlamı konusunda zır cahilsin.
    Cevapla
  • mesut turk 10 yıl önce Şikayet Et
    Bumin Kağan gibi cahillere. sen kendini alemin en akıllısımı sanıyorsun. işte ayeti kerime "Cehennemlik oldukları anlaşıldıktan sonra akraba dahi olsalar, müşrikler için mağfiret dilemek Peygambere ve mü`minlere yaraşmaz" (Tevbe (9) 113)" daha bunun üstüne istersen rahmet dile . Aklın almıyorsa Peygamber Efendimizide baldırı çıplak arap dersin sen. Estagfurullah.
    Cevapla
  • Bumin Kağan 10 yıl önce Şikayet Et
    sig. bilmediginiz anlamadiginiz icin boyle oluyor nedenide her arabca kelimeyi bir halt sanmaniz baska birsey degil su dayatmaniz bile sizin arabci-yobaz oldugunuzu gosterir, neye gore kime gore soylenmez ? Kurana goremi ? size goremi ? biz Turklere goremi ? ben soyleyeyim kime gore oldugunu baldiri ciplak kultursuz arablara gore ! Insan baska bir insana rahmet dilerken dininemi bakar bu kadar sigsiniz !!
    Cevapla
  • MUHAMMET AKSAKAL 10 yıl önce Şikayet Et
    BUMİN KAĞAN. Ben bir Türküm Arap değilim. Hakaret amaçlı dediysen ki vurgularından bu anlaşılıyor. Araplığı da kabul ederim. Yobaz mıyım , yobaz kelimesine yüklediğin anlamı bilmediğim için tam cevap veremiyeceğim ama , bildiğim kadarıyla azbirşey yobazlık olabilir bende. Kendimi akıllı gördüğümden ziyade ne cahil olduğumu biliyorum, bak geçen hafta bir tuz tanesinin içinde ki atom sayısını öğrendim, ondan önce ki hafta da evrende kaç galaksi olduğunu öğrenmiştim. cahillikten kurtulmaya çalışıyorum ama ömrüm yetmeyecek galiba.. Çok utangaç olduğum için bu kadar yazıyorum.
    Cevapla
  • mehmet say 10 yıl önce Şikayet Et
    bumin kağan. Rahmet sadece müslümanlara dilenir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber