Putin'in eşi Lyudmila'ya talip çıktı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in dünkü soru cevap televizyon maratonunda "Ne zaman tekrar evlenmeyi düşünüyorsunuz" sorusuna "Eski eşim Lyudmila'yı evlendirdikten sonra başımın çaresine bakarım" cevabı ilk karşılığını verdi.

Putin'in eşi Lyudmila'ya talip çıktı
Putin'in eşi Lyudmila'ya talip çıktı
GİRİŞ 18.04.2014 17:03 GÜNCELLEME 18.04.2014 17:03

Rusya'da 'Kuruş milyoneri' olarak tanınan Yuriy Bobin ortaya çıkarak "Lyudmila'ya ben talibim" açıklamasını yaptı. Bunun gerçek bir teklif olduğunu Rusya'nın resmi RİA ajansına demeç vererek duyuran Bobin, "Ben iki aydan beri Lyudmila'ya böyle bir teklif götürmeyi düşünüyordum. Ama tabii anlayacağınız gibi Vladimir Vladimiroviç acaba ne der diye çekiniyordum. Başkan Putin'in dün televizyon programında olumlu işaret vermesi beni umutlandırdı. İlk fırsatta evlenme teklifinde bulunacağım" dedi.

Şimdilerde emekli olan Yuriy Bobin, halk arasında 'Kuruş milyoneri' lakabıyla tanınıyor. Bobin, Rusya para birimi rublenin yüzde biri değerindeki 1 kopeyk (kuruş) demir paralardan tam 5 milyon adet biriktirmesi sayesinde bu lakabı kazanmıştı. Hatta Bobin 7.5 ton ağırlığındaki kuruş servetini 20 milyon rubleye (yaklaşık 1.2 milyon TL) satışa çıkardığını açıklamıştı.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...