Kaybolan uçaktan hala haber alınamıyor

Endonezya'nın Surabaya Adası'ndan, Singapur'a gitmekte olan AirAsia Havayolları'na ait yolcu uçağından hala haber alınamıyor.

Kaybolan uçaktan hala haber alınamıyor
Kaybolan uçaktan hala haber alınamıyor
GİRİŞ 28.12.2014 13:44 GÜNCELLEME 28.12.2014 13:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Endonezya Ulaştırma Bakanlığının açıklamasında, uçağın Kalimantan ile Java Adası arasında bulunan Java Denizi üzerinde düştüğünün tahmin edildiği belirtildi. Açıklamada, arama çalışmalarının Singapur, Avustralya ve Malezya ile ortak yürütüldüğü kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yusuf Kalla da aramanın Java Denizi üzerinde devam ettiğini belirterek hava kararmadan sonuca ulaşmayı umduklarını söyledi.

Bu arada yaklaşık 10 saattir haber alınamayan uçaktaki yolcuların yakınları Surabaya'daki havaalanına akın etti.

Asya'da ekonomik fiyatıyla en çok tercih edilen havayolu şirketlerden Airasia ile ilgili şimdiye kadar herhangi bir kaza rapor edilmediği belirtiliyor.

Surabaya Adası'ndan Singapur'a gitmekte olan yolcu uçağıyla yerel saatle 07.24'te irtibat kesilmişti. Uçakta 155 yolcu ve 7 kişilik mürettebat bulunuyordu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • AZMANİSTAN Malezya ile uğraşıyor... 9 yıl önce Şikayet Et
    Önceki uçağın da bulunamaması ve bir uçaklarının da geçen aylarda düşmesi ve onlarca yolcunun ölmesi ve bu yeni kaybolan uçak.... Birileri kesinlikle bu ülkeden bir şeyler istiyor ve istedikleri de olmayınca akıllarınca ülkeyi hizaya getirmeye çalışıyorlar. Batının hiçbir elektrikli cihazına GÜVENMEYİN !!! Adamlar uydudan istedikleri gibi müdahele edebiliyorlar. İsterseniz yazılımını biz yazıyoruz deyin fark etmez çünkü asıl kontrol eden yazılımı ÇİPİN İÇİNE GÖMÜYORLAR... Çok kritik noktalardaki insanları uçakla sağa sola göndermeyin. 8-10 tane özel harekatçıyı helikoptere bindirip bir yerlere göndermeyin. Dikkatli olmak lazım. Unutmayın, batı ikiyüzlüdür ve işbirlikçisi olmayanın canını yakar. İşbirlikçisini de işini hallettikten sonra ortadan kaldırır. Sizin anlayacağınız, hep kendisini düşünür... Batıdan kasıt AZMANİSTAN'dır. Yani BATININ BATISI, daha batısı. Siz anladınız onu...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim