Putin'den sert mesaj: Gereken cevabı veririz

Rusya Devlet Başkanı Putin, ülkesinin ulusal güvenliğine karşı oluşacak her türlü iç ve dış tehdide gereken cevabı vereceklerini söyledi.

Putin'den sert mesaj: Gereken cevabı veririz
Putin'den sert mesaj: Gereken cevabı veririz
GİRİŞ 26.03.2015 16:18 GÜNCELLEME 26.03.2015 16:18
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Rus istihbaratı Federal Güvenlik Servisi (FSB) yıllık olağan toplantısında konuşan Putin, Rusya'nın dış politikasına ilişkin mesajlar verdi.

Putin, Rusya'yı durdurmak için politik izolasyondan ekonomik yaptırıma kadar birçok yola başvurulduğunu belirterek "Rusya, korkutulamaz ve baskı altına alınamaz. Bunu kimse yapamadı ve yapamayacak. Ulusal güvenliğimize karşı oluşacak her türlü iç ve dış tehdide gereken cevabı veririz" dedi.

Gçen yılın dünya siyaseti açısından zor geçtiğini belirten Putin, "Ancak şartlar her zaman böyle olmaz. Şartlar biz taviz verdiğimiz ve eğilip-büküldüğümüzde değil, güçlü kaldığımızda lehimize dönecektir" ifadesini kullandı.

Putin, 2014'te Rusya'da 290 yabancı ajanının etkisiz hale getirildiğini kaydederek terör suçlarının 2013'e göre yüzde 2,6 azaldığını bildirdi. Putin, FSB'nin geçen yıl 74 milyon siber saldırıyı engellediğini söyledi.

Vladimir Putin, ABD'nin füze savunma sistemi anlaşmasından tek taraflı çekilmesinin, uluslararası modern güvenlik sistemini zedelediğini savundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • kamanlı ya 9 yıl önce Şikayet Et
    mardin li arkadasın biletini alan sahıs bence sen kendine bilet al biz bu ulkeye baska bir yerden gelmedik senin dedelerin geldigi zaman benim dedelerim burdaydı gidecek biri varsa oda sensin zaman en buyuk ilac elbet bir gun geldigin gibi gidersin unutma bunu ya seveceksin adam gibi kabul edeceksin yada tank top tufek ucak bos bunlaar insan iradesi en guclu ALLAH her zaman haklının ve mazlumun yanında 30 yıl sonra bu ulkenın resmi dili bile degisecek gorecekmısın biliyorum ama cocukların gorerecek
    Cevapla
  • Orhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Putin ve onu gibiler bizim CUMHURBAŞKANIMIZA kurban olsun Allah ümmetti korusun
    Cevapla
  • Ertugrul 9 yıl önce Şikayet Et
    Putin Halkin acliktan ölüyor haberin olsun silahlara yatirim yapacagina birazda halkinin midesine yatirim yap Cecen Mücahitlerine yaptiklarini bizim cahil türkhalki bakiyorumda ne capukunutmus yazik yasasin CECENISTAN direnisi atalarinim nede güzel söylemis Domuzdan post Gevurdan Dost olmaz diye bizim türk milleti halen böyle müslüman kani dökenleri dost edinmeye calisiyor buda beni cildirtiyor Suriyedeki kardeslerimizin kani Putininde eline bulasti BUNUDA unuttunuz putin SEVDALILARI?
    Cevapla
  • eren yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada rusyanın bileğini bükecek devlet yoktur.Dünyada iranı yenecek tek devlet rusyadır. Erbakan iktidarda kalsaydı iran bize pratik birşeklde atom yapmasını öğretecekti.Bizde onlar gibi güçlü olmaya çalışabilirdik...
    Cevapla
  • kamanli 9 yıl önce Şikayet Et
    Mardinli yorumcuya tek bir laf var. biletini ben gönünlü alirim cek git bu vatanda.allah senin gibileri keri gelmeye nasib etmez insallh
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber