Rusya'dan Ukrayna'ya gözdağı

Rusya Ulaştırma Bakanı Sokolov, Ukrayna'nın hava sahasını Rus uçakları için kapatması durumunda aynı ölçüde cevap verileceğini söyledi.

Rusya'dan Ukrayna'ya gözdağı
Rusya'dan Ukrayna'ya gözdağı
GİRİŞ 25.09.2015 22:30 GÜNCELLEME 25.09.2015 22:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Maksim Sokolov, gazetecilerin, 'Ukrayna’nın Rus uçaklarına hava sahasını kapatmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusuna şu şekilde cevapladı: 

"Bugün medyadan öğrendiğimiz üzere Ukrayna Başbakanı Arseniy Yatsentyuk, Ukrayna hava sahasını Rus havayolu Aeroflot ve Transaero için kapatmak niyetinde. Eğer bu niyeti hayata geçirir ve resmi olarak Ukrayna Hava Yolu yetkililerince ilan edilirse o zaman Rusya’nın cevabı aynadaki yansıması gibi olacak." 

Sokolov, "Bunun iki ülke arasındaki hava ulaşımını durduracağını biliyoruz. Ve bu karardan ilk önce Ukrayna vatandaşları muzdarip olacak" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    osmanlı kurulsa ukranya türkiyeye bağlansa bütün türk cumhuriyetleri birleşse rusyaya hep beraber bir ders verse.cok iyi olacak.
    Cevapla
  • İbo 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu ukrayna topraklarına sahıp cıkamıyor Amerıcadan medet umuyor ben karıma sahıb cıkamıyorum gel sen shıp cık hesabı savasın şerefınızle ölün
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez