Putin adına hediye para basıldı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Kırım'ı Rusya Federayonu'na bağlaması anısına gümüş ve altın kaplama madeni para basıldı.

Putin adına hediye para basıldı
Putin adına hediye para basıldı
GİRİŞ 23.04.2014 15:38 GÜNCELLEME 23.04.2014 15:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çelyabinsk bölgesi Zlataust kentinde bulunan “Art-Grani” silah fabrikasında yaklaşık 1 kilogram ağırlığında üretilen madeni paraların bir yüzünde Putin, diğer yüzünde Kırım haritası bulunuyor. Çok özel paralardan sadece 25 adet üretilecek.

Putin ve Kırım resimlerinin yer aldığı paraları koleksiyoncuların ve hükümet görevlilerinin satın alması bekleniyor. Değerli madenlerin kullanıldığı özel madeni paralar için henüz fiyat belirlenmedi.

Putin adına para basılması fikri işletme müdürü Vladimir Vasyuhin'e ait.

Putin'in resmi daha önce de Ukrayna Merkez Bankası'nın 2006'da çıkardığı hediye madeni paralarda yer almıştı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • izzet karadeniz 10 yıl önce Şikayet Et
    KIRIMLI KARDEŞLERE ÜZÜLÜYORUZ AMA.... Rusya davasında haklı....ABD VE BATI TÜRKİYE Yİ KARIŞTIRMAK İSTEDİĞİ GİBİ UKRAYNAYI DA KARIŞTIRDI. ABD ve AVRUPA ne oldu? Bırakın Paskalya yortusunu.....Gidin kurtarın UKRAYNAYI !!!!!!! Ne oldu ? Yemedi mi? Ukrayna olayı patlak verince Türkiyeyi rahat bıraktılar... Yerli Marksist Leninist Sosyalist paralı komprador uşakları; emperyalist ABD ve AVRUPAYI arkalarında destek bulamayınca ve bu destek azalınca meydanlarda/sokaklarda kimsesiz kaldılar. 1 MAYIS TA çok şey bekliyorlardı...BİR HALK DEVRİMİ BEKLİYORLARDI...AMA CENABI ALLAH UKRAYNA OLAYINI PATLAK VERDİRDİ. ABD VE AVRUPA İSTER İSTEMEZ UKRAYNA YA YOĞUNLAŞTI.. Haydi ayı RUSYA "go to UKRAIN".....Sizin bir hesabınız varsa YÜCE ALLAHI IN da bir hesabı var.. ONUN HESABI SESSİZ VE DERİNLERDEN GİDER...EN HASSAS CİHAZLARLA BİLE TESPİT EDİLEMEZ VE İZLENEMEZ. SİZİN VİZYONUNUZ, BİLİM VE TEKNİĞİNİZ ONA ASLA YETİŞEMEZ VE YETEMEZ..........
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...