Almanya'dan 15 Temmuz hamlesi

Almanya, darbe girişiminin ardından dayanışmasını göstermek için Dışişleri Bakanlığı Devlet Sekreteri Markus Ederer'i Ankara'ya gönderecek.

Almanya'dan 15 Temmuz hamlesi
Almanya'dan 15 Temmuz hamlesi
GİRİŞ 06.08.2016 15:24 GÜNCELLEME 06.08.2016 15:33
Bu Habere 123 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, şu bilgi verildi: "Almanya Federal Cumhuriyeti (AFC) Dışişleri Bakanlığı Devlet Sekreteri Dr. Markus Ederer'in FETÖ/PDY tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde kalkışılan ve akim bırakılan darbe girişimi sonrasında AFC Hükümetinin ülkemizle dayanışmasını göstermek üzere 7-8 Ağustos 2016 tarihlerinde ülkemizi ziyaret etmesi öngörülmektedir. Devlet Sekreteri Ederer'in ziyareti kapsamında resmi temaslarına ilaveten darbe girişimi sırasında ağır hasar gören TBMM binasını da ziyaret etmesi planlanmaktadır."

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 123
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizde aynısını yapalım
    Cevapla
  • Samii 7 yıl önce Şikayet Et
    Söylemler başka eylemler başka. Kanmayın rusyaya yaklaşmamız tutuşturdu bunları
    Cevapla
  • herkese 7 yıl önce Şikayet Et
    >BU ÇOK SAÇMA çünkü almanyanın ermeni tasarısını kabul ettikten sonra almanyadan böyle bir desteği kabul etmek çok saçma; türkiyenin bunu reddetmesını isterdım İNŞAALLAH böyle şerefli siyasilerimiz vardırda ermeni tasarısını kabul eden almanyadan böyle bir desteği kabul etmezler
    Cevapla
  • el-aziz 7 yıl önce Şikayet Et
    Benim anlamadığım bu almanlar ezelden beri dost görünen bi düşmanımız yıllardır pkkya silah veriyor,besliyor yani hertürlü desteği veriyor.bunu bilmeyen yok ama neden hala alman malları kullnıyoruz.buna devlet büyükleride dahil neden alman arabaları kullanıyoruz.Türkiye'de satış rekorları kırıyorlar.onlar olsaydı bizim mallarımızı kullanırmıydılar bu durumda?hiç sanmıyorum.bence Alman mallarından arabalarından vazgeçelim,yerli araba çıkana kadar japon ve kore araöları kullanalım bence.bize kurşun sıktıranlara mallarını kullanarak destek vermeyelim!
    Cevapla
  • Şansa 7 yıl önce Şikayet Et
    bir vergi dairesinin sekreterini göndersinler karşılamaya.. yada ben gönderirim bizim elemanlardan birini.. bir çay ısmarlayıp geri postalarız..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim