Almanya bir camiyi daha kapattı

Berlin'de Noel panayırına düzenlenen saldırının failinin sık sık gittiği "Fussilet 33" adlı cami derneği kapatıldı.

Almanya bir camiyi daha kapattı
Almanya bir camiyi daha kapattı
GİRİŞ 28.02.2017 15:58 GÜNCELLEME 28.02.2017 17:32
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Berlin polisinden verilen bilgilere göre, Berlin'de geçen yıl Noel panayırına TIR'la düzenlenen saldırının faili Anis Amri'nin sık sık gittiği tespit edilen "Fussilet 33" adlı cami derneği kapatıldı.

Berlin'de sabah saatlerinde düzenlenen polis operasyonunda aralarında ev ve firmalarında bulunduğu 24 ayrı noktaya da baskın düzenlendiği bildirildi. Polis Sözcüsü, operasyonda 460 polisin görev aldığını söyledi.

Yetkili İdari Mahkeme, 15 Şubat'ta derneğin yasaklanmasına hükmetmişti. Mahkeme kararı sonrası derneğin faaliyetlerine son verdiği belirtiliyor. Berlin Senatosu'nun içişlerinden sorumlu üyesi Andreas Geisel, Fussilet Derneği'nin kira sözleşmesini de feshettiğini açıkladı.

YORUMLAR 20
  • feyyaz 7 yıl önce Şikayet Et
    misilleme yapılmalı onlar nasıl davranıyorsa aynısını yapmalı biraz bu batılı batılların canı acıtılmalı özengi öptürülmeli hesaba katılmamalı oradaki işçilere bir çağrı yapılıp yurda dönmeleri sağlanmalı dönmeyenlerde kanuni düzenleme yapıp vatandaşlıktan çıkarılmalı biz Türkler batılı olamayız batıla taraf olamayız onlarda bizi kabüllenecek değiller "yahudileri ve hristiyanları dost edinmeyiniz..."emri açık
    Cevapla
  • Yasin guclu 7 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofya ibadete acilmali.. diger camileri doldurun ondan sonra ayasofyayi acariz demislerdi fakat artik bu ihtiyactan cok mesaj icin gerekli..
    Cevapla
  • I Y I 7 yıl önce Şikayet Et
    Biz bunların ibadet hanelerini kapatalım
    Cevapla
  • şeref 7 yıl önce Şikayet Et
    alman vakıfları kapatılsın.
    Cevapla
  • Sassas 7 yıl önce Şikayet Et
    Gerekeni devletimiz gereğini yapsın gazeteci ve okullardaki sözde öğretmenleri soruşturmaya tabi tutun Almanlar ülkemizde her yerdeler yüz elli yıldır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalleri! İşte tüm hesaplar...
Özgür Özel-Bahçeli görüşmesi sona erdi: Özel, görüşmenin detaylarını açıkladı