Fransa'dan skandal YPG/PYD paylaşımı!

Avrupa'nın önde gelen haber ajanslarından Agence France-Presse bir skandala imza attı. YPG’li teröristlere destek verircesine onların söylediklerini haberleştirdi. Türkiye’yi DEAŞ ile bir tutarak büyük bir algı operasyonunun parçası oldu.

Fransa'dan skandal YPG/PYD paylaşımı!
Fransa'dan skandal YPG/PYD paylaşımı!
GİRİŞ 03.02.2018 18:02 GÜNCELLEME 03.02.2018 18:02
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

Fransa'da bir haber ajansı, terör örgütü YPG/PYD'li teröristlerin söylediklerini doğru diye gösterdi. Fransa ve dünyada geniş kitlelere ulaşan haber ajansı 'Agence France-Presse', Afrin'deki teröristlere ve yandaşlarına mikrofon uzattı.
 
PYD paçavralarıyla ekrana gelen kadın terörist, Türk güçlerinin insanlık dışı davranışlarda bulunduğunu iddia etti. Türkiye'nin yaptıklarının DEAŞ'ın yaptıklarıyla aynı olduğunu söyleyerek algı operasyonu yapmaya soyundu.
 
Mücadelelerinden asla vazgeçmeyeceklerini söyleyen terör örgütü YPG yandaşları, 'onurlarını' kurtarmak için Türk güçlerine sonuna kadar direneceklerini dile getirdi. 


 

 

 

YORUMLAR 101
  • Memet 6 yıl önce Şikayet Et
    bu iş çok uzadı reis bataklığa çekiyorlar bizi vur çekil uyutma
    Cevapla
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu teror orgutlerını destekleyen ulkelerı uluslar arası mahkemelerde yargılanmalarını saglamak lazım sıkayet etmek lazım bıze gelınce ızgurluk savascısı sıze gelınce terorıst ıspanyaya noldu hemen hepsını paketledınız kodese koydunuz koskoca avrupa ozgurluk ve medenıyetten bahseden avrupa jopları tutuklamaları nedense hıc gormedı katalonya nıye desteklemedınız pydyı destekledıgınız kadar
    Cevapla
  • vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    sız terorıst olarak ilan ettıgınız bır orgutu desteklıyorsunuz sız afrının dagına okullarına apo posterlerı asmıs bır teror orgutunu destekleyerek bmletrın aldıgı kararlar dogrultusunda yargılanmanız gerek
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz de hiç vazgeçmeyeceğiz bunu siz de çok iyi biliyorsunuz. Hepinizi geberteceğiz.
    Cevapla
  • DADAŞ25 6 yıl önce Şikayet Et
    inşallah sizde birgün terörle uğraşırsınız da biz de izleriz. yorum yaparız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki