5 adımda kusursuz cilde kavuşun

Pürüzsüz bir cilt şüphesiz ki bütün kadınların ortak hayali. Alışkanlıklarınızı değiştirerek kolay bir şekilde pürüzsüz bir cilde kavuşabilmeniz artık mümkün...

5 adımda kusursuz cilde kavuşun
5 adımda kusursuz cilde kavuşun
GİRİŞ 30.12.2016 13:55 GÜNCELLEME 30.12.2016 13:56

İşte sizlere 5 adımda kusursuz bir cilde kavuşmanın yolları,

Vücudunuzu fırçalayın
 
Sabahları cildiniz kuru iken liflerden yapılmış fırça yardımı ile vücudunuzu fırçalayın. Bu durum kan dolaşımınızın hızlanmasına neden olur ve temiz kanın yüzeye çıkmasını sağlayarak vücudunuzun doğal yağ üretimi artar.

Duş alırken muhakkak kese yapın
 
Vücudunuzdaki kan dolaşımını arttırmak ve ölü deriyi atmak için duşta kese yapmak mükemmel bir yöntem. Bunun için vücudunuzu sıcak suyla yıkadıktan sonra keseyi de ıslatıp topuklarınıza ve dirseklerinize öncelik vererek vücudunuza masaj halinde uygulayın.

Soğuk su ile duş almaya özen gösterin
 
Soğuk kış günlerinde bu durumdan rahatsızlık duyabilirsiniz. Ancak ilk olarak soğuk su ve ardından sıcak su ile duş alırsanız, kan dolaşımınızı arttırarak cildinizin ne kadar canlı ve parlak göründüğünü fark edeceksiniz.

Cildinizi nemlendirin 
 
Cildinizdeki ölü deriyi atıp canlandırdıktan sonra sıra geldi nemlendirme işlemine. Vücudunuzu keselemek ve sık duş almak cildinizin doğal nemini kaybetmesine neden olur. Bu sebeple cildinizi muhakkak nemlendirmeniz gerekir.
 
Vücut losyonlarını duştan sonra muhakkak nemli cildinize uygulayın. Hafifçe kurulanarak üzerinizdeki kremi ve nemi akıtın. Bu sayede cildiniz çok fazla yağlanmaz ve doğal nemine kavuşmuş olur.

Kaliteli uyku
 
Pürüzsüz ve mükemmel bir cildin en önemli sırlarından bir tanesi kaliteli uykudur. Günde en az 7 saatlik uyku cildinizin nemlenmesini ve genç kalmasını sağlar. Bu sayede hem parlak hem de diri bir cilt tipine kavuşmuş olursunuz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti