Ülke karıştı! 5 polis öldü, 30 polis yaralandı

Makedonya'nın Kumanova kasabasında silahlı bir grupla çatışmaya giren 5 polis ölürken, 30 polis de yaralandı.

Ülke karıştı! 5 polis öldü, 30 polis yaralandı
Ülke karıştı! 5 polis öldü, 30 polis yaralandı
GİRİŞ 10.05.2015 01:55 GÜNCELLEME 10.05.2015 10:36
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Makedonya İçişleri bakanı Gordana Yankulovska gecenin geç saatlerinde düzenlediği basın toplantısında  terörist grupla çatışmaya giren polis güçlerinden 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 30 kişinin de yaralandığını açıkladı.

OPERASYON DEVAM EDİYOR

Hayatını kaybeden 3 polisin Jarko Kuzmanoski (34), Nenad Serafimoski (28) ve Saşo Samoiloski (33) olduğunu ifade eden Gordana Yankulovska, 2 polisin ismini açıklamadı.
Polislerin teröristlere karşı operasyona katıldıklarını ifade eden İçişleri Bakanı Gordana Yankulovska, devlet kurumlarına silahlı saldırı hazırlığında olan teröristlere karşı operasyonun devam ettiğini söyledi. Teröristlerden bir bölümünün teslim olduğunu belirten Yankulovska, diğerlerinin de etkisiz hale getirmek için çalışmaların dikkatli yürütüldüğünü açıkladı.

TERÖRİSTLERİN ÖLÜ SAYISI HAKKINDA KESİN BİLGİ YOK

Bakan Yankulovska, çatışmaların devam etmesi nedeniyle, sivil halktan hayatını kaybedenler hakkında bir bilgiye sahip olmadıklarını, teröristlerden de ölü sayısı hakkında  kesin bilgiye ulaşılamadığını ifade etti.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 13
  • Skywolf 8 yıl önce Şikayet Et
    Makedonya ve Arnavutluk ikisi de Türkiyenin kardeş ülkeleridir, ikisi arasındaki çatışma çıkarlarımıza hizmet etmez.Arnavutluk Makedonyanın içişlerine karışmayı bırakmalı, Makedonya da ülkesindeki Müslümanların haklarına dikkat etmelidir.Sonuçta iki ülkenin de en büyük düşmanı orada çıban başı gibi duran Yunanistan ve Sırbistandır.
    Cevapla
  • erkans. 8 yıl önce Şikayet Et
    arnavutluk makedonya'nın içişlerine karışmıyorki. karışan varsa o da AB, ABD, rusya, Sırbistan, kısmen yunanistandır. Bunlara izin veren de rüşvetçi politikacılardır. Maalesef yine suç hep arnavut halkının omuzlarına yüklenmeye çalışılıyor.
    Cevapla
  • Nina 8 yıl önce Şikayet Et
    Ve yine 2001’deki senaryo tekrar yaşanıyor a bakın Dejavu !Balkanların genel yapısı multietnik ve kültürel yapıya sahip.Ancak bu etnik yapılar da kendi aralarında Aktiv ve Pasif olarak ikiye ayrılır.Arnavutlar bu azınlıkların aktif kanadında yer almakta.Genel olarak aktiv kesimin bir ideolojisi ve misyonu olduğu gibi arnavutların da milliyetçiliğe dayalı bir ideolojik yapısı var ve misyonları da‘’Büyük Arnavutluk’’yani bu‘’ideali’’gerçekleştirmek.Tabi bu işin‘’teknik ‘’bölümü denilebilir.
    Cevapla
  • Fatih Yıldız 8 yıl önce Şikayet Et
    burda zulum goren musluman Arnavutlar,hain makedonlar muslumanlarin uzerinden pis politikasini oynuyorlar.
    Cevapla
  • meto 8 yıl önce Şikayet Et
    uck bir alakasi yok bu grup olan kisiler ise sayin basbakanin gruevskinin adamlari neden yaptigini makedon halki cok iyi bijiyor turk arnavut alakasi yok yolsuzluk susurluk birsuruseyler
    Cevapla
  • Hayrettin 8 yıl önce Şikayet Et
    Kosova li recep kardeşim haklı arnavutlar a iftira atıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki