15 TL'den satışa çıktı, ilk günden tükendi!

Dünyanın en küçük bilgisayarlarından biri olan ve yenilenen Raspberry Pi Zero, 15 TL'den (5 dolar) satışa çıktı, ilk günden ürün tükendi!

 15 TL'den satışa çıktı, ilk günden tükendi!
15 TL'den satışa çıktı, ilk günden tükendi!
GİRİŞ 03.12.2015 07:33 GÜNCELLEME 03.12.2015 07:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz haftanın başlarında sunulan ve oldukça ucuz olan Raspberry Pi Zero'nun görüntüsünü hemen herkesin beğendiği söylenebilir. Öyle ki, ürünün ilk serisi olan 20 bin cihazın tamamı ilk gün içerisinde tamamen satılmış durumda.

 Ancak eğer bu ürünü beğenen ama ürüne ulaşamayan kişilerdenseniz, endişelenmenize gerek yok çünkü Raspberry Pi Foundation, yeni ürünlerin yakın zamanda yola çıkacağını söylüyor.

Raspberry Pi Foundation kurucusu Eben Upton, şu ana kadar üretilen tüm Zero'ların ve 10000 MagPi sürümlerinin büyük bir kısmını sattıklarını söylüyor.

RASPBERRY Pi NEDİR?

 

 

Raspberry Pi, İngilterde bulunan Raspberry Pi Vakfı tarafından desteklenen; öğrenci, amatör ve hobicilerin kullanımına sunulan kredi kartı büyüklüğünde, tek bir board'dan oluşan mini bilgisayar... Ürün 2009 yılından beri Raspberry Pi Foundation tarafından geliştirildi.

Raspberry Pi'yi örneğin televizyonunuza bağlayıp görüntü alabilir, cihaza bir klavye bağlayabilirsiniz. Yetenekli küçük bir bilgisayar diye adlandırdığımız Raspberry Pi ile normal masaüstü bilgisayarlarda yaptığınız işleri örneğin, sözcük işlemciler ve hesap programları (Word, Excel) ile çalışabilir çeşitli oyunlar oynayabilirsiniz. Ayrıca yüksek çözünürlüklü HD videolar oynatabilirsiniz.

YORUMLAR 4
  • ferhat 8 yıl önce Şikayet Et
    3 sene oncekı cep telefonları ılede bunlar yapılabılıyor :)
    Cevapla
  • dikkat edelım 8 yıl önce Şikayet Et
    bu tur cıhazların ucuzlugunun sebebı herkesın kullanımını saglamaktır. yanı herkes kullanırsa, herkesın hakkında detaylı bılgıye cok rahat ulasılabılır. kendı elımızle kendımızı yakmayalım. Aylar oncesınde acıklanmıstı sandısk flash belleklerın ne amacla 5 er lıradan satıldıgını.
    Cevapla
  • Nur 8 yıl önce Şikayet Et
    Yahu nereden alabiliriz Onuda yazar mısın
    Cevapla
  • vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    aliex.. veya ge.k bak orda var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber