10 dakikada web sitesi yayınlanabilir mi?

Şirketler web sitesi edinerek bir yandan yasal yükümlülüklerini yerine getirirken, bir yandan da tanıtımlarını yapıyor. Peki en hızlı web sitesine nasıl sahip olursunuz?

10 dakikada web sitesi yayınlanabilir mi?
10 dakikada web sitesi yayınlanabilir mi?
GİRİŞ 25.06.2012 14:00 GÜNCELLEME 25.06.2012 16:07

Yeni Ticaret Kanunu devreye giriyor. Kanunun en önemli maddelerinden biri de şirketlere web sitesi zorunluluğu getiren 1524. madde. Bu maddeye göre bütün sermaye şirketleri (limited, anonim, sermayesi paylara bölünmüş komandit şirketler) bir web sitesi kurmak ve kanunda belirtilen belgeleri bu sitede yayınlamak zorunda.

Bu sorumluluğun yerine getirilmemesi durumunda ise adli para cezası uygulanacak.

Hazır web sitesi sektörünün öncüsü Yurdum Yazılım Firması, şirketlerin kolayca bir web sitesi kurabilmeleri için önemli bir imkan sunuyor.

Yurdum Yazılım’ın geliştirdiği sistem sayesinde bir şirket web sitesi 10 dakika içinde kurulup yayınlanabiliyor. Üstelik bu işlemler için hiç bir teknik bilgi gerekmiyor.

YURDUM YAZILIM'DA NELER VAR? >>> TIKLAYIN >>>

Yurdum Yazılım genel müdürü Cengizhan Özmen, hazırladıkları sistem sayesinde 5 yılı aşkın süredir şirketlere web sitesi hizmeti sunduklarını, gerekli tecrübe, teknik altyapı ve kadroya sahip olduklarını belirtiyor.

www.sitenizolsun.com adresine giriş yapılarak 10 dakika içinde, 1 yıllık sadece 69 TL'ye Ticaret Kanununa Uygun bir web sitesi kurulabilmektedir.

Şu anda 20.000’e yakın müşteriye web sitesi hizmet veren Yurdum Yazılım müşterilerine 5 yıldır sabit fiyatla hizmet sunuyor. Üstelik 5 yıl daha sabit fiyat garantisi veriyor.

www.sitenizolsun.com

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu