Türkiye'den ABD'ye karşı hamle

1915 olaylarının 100. yıldönümünde ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesinde kabul edilen sözde Ermeni soykırımıyla ilgili tasarının ardından, Türkiye de karşı hamle için çalışmalara başladı.

Türkiye'den ABD'ye karşı hamle
Türkiye'den ABD'ye karşı hamle
GİRİŞ 15.04.2014 02:49 GÜNCELLEME 15.04.2014 04:31
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Başbakanlık'ta bu konu için özel bir ekip kurulurken, akademik ve politik alanda Ermeni diasporasının tezlerine karşı çalışmalar yapılacağı öğrenildi.

Başbakan Erdoğan'ın başdanışmanı İbrahim Kalın'ın başında olduğu özel birim ile 1915 olayları ile ilgili dünya çapında paneller, konferansların ve toplantıların düzenleneceği, 'Aslında ne oldu' temasıyla gerçeklerin anlatılacağı belirtildi. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yurt dışındaki popülaritesinin bu konudaki çalışmalarda büyük avantaj sağlayacağı düşünülüyor.

YORUMLAR 10
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim . çok geç kalınmış bir çalışma olmakla beraber yapılacak bu çalışmanın arkcı sarsıntıları konusunda birileri rahatsızlık duyacak görevlileri nufuz tehdit şantaj konusunda saldırılar dikket edilmelidir..
    Cevapla
  • hakan akyuz 10 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin gücü. nü kirmak icin yapilan oyalamalar bunlar.Amac enerjimizi bosa harcatmak. Amerika kizilderili soykirimini tartissin . Fransa , libya soykirimi Almanya , Yahudi soykirimini Ispanya, Güney amerika da yaptigi soykirimlarini tartissin.
    Cevapla
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    HAYDİN, önce ALLAH sonra millet arkanızda !. Olacak olan yine aç olan Ermenilere olacak, gümrük kapıları iyice kapanacak ! !
    Cevapla
  • Murat Kara 10 yıl önce Şikayet Et
    Prof. Mehmet Çelik Hoca. Ne güne duruyor. İstifade edin bilgisinden.
    Cevapla
  • bahadır yıldız 10 yıl önce Şikayet Et
    amerika yeryüzünde nerelerde katliam yaptı bir düşünün.. bu konuda yüzlerce tasarı kabul edilse yeridir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı