Salih Müslim'den Erdoğan'la ilgili hadsizce sözler

PYD Eşbaşkanı Salih Müslim, peşmergenin Kobani'ye geçişiyle ilgili haddini aşan açıklamalarda bulundu.

Salih Müslim'den Erdoğan'la ilgili hadsizce sözler
Salih Müslim'den Erdoğan'la ilgili hadsizce sözler
GİRİŞ 27.10.2014 19:02 GÜNCELLEME 28.10.2014 10:30
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

PYD PYD Eşbaşkanı Salih Müslim, "PYD peşmergenin geçmesini istemiyor mu?" iddialarına yönelik, "Öyle anlaştık, geçmeleri yönünde anlaştık. Peşmerge Kobani'ye hakim falan değil, yardım edecekler. Zaten hakim olma niyetleri yok. Kürt dayanışması" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İÇİN ŞOK SÖZLER

Salih Müslim peşmerge sayısıyla ilgili de Erdoğan'ın açıklamalarına yönelik, "Her şey Erdoğan'ın elinde değil, neden rakam söylüyor? Neden bu kadar karışıyor? Her şey onun elinde mi olacak?" diyerek sert tepki gösterdi.

Müslim, "Sizin istediğiniz kaç peşmergenin geçmesi?" şeklindeki bir soruya da, "YPG ile peşmerge komutanlığı kendi aralarında anlaşıyorlar. YPG ile karar vercekler. 150 ile 200 arasında olacağı söyleniyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 43
  • vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    Utanmazlığın bu kadarı ancak bunlara yakışır. Bunlar önce esedle birlikte olmadılar mı? 3-4 yıldır esed sünni müslümanları katlederken bunlar da onun yanında değilmiydi? Ne halleri varsa görsünler. Defolun gidin bu topraklardan.
    Cevapla
  • türk 9 yıl önce Şikayet Et
    hadi kendi ırkına ihanet eden pespaye sen kimsin türkiye ye ve cumhurbaşbakanına laf yapıyorsun ağzını yıka
    Cevapla
  • Asil_Bey(Halil Soba) 9 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeniz karmakarışık, zor durumdasın,çaresizsin,yaşadığın yeri korumaktan acizsin,buna rağmen seni adam yerine koyup muhatap alanlarda kabahat.Sende kabahat yok.Sen kim oluyorsunda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ı ağzına alıyorsun,eleştiriyorsun.Hadi oaradan sende haddi bil,Salih Müslim.
    Cevapla
  • kerem buyukdeniz 9 yıl önce Şikayet Et
    Haddi asan ne var burda?? Erdogan ordaki butun Kurtleri terorist ilan etmedi mi? ISID neyse onlar da o demedi mi? Simdi Salih Muslim'in ne demesini bekliyorlardi? Pesmerge sayiyi belirler, dogrudur , Turkiye ise ya olur der ya olmaz der, had asan bir sey gormedim
    Cevapla
  • Hatdat 9 yıl önce Şikayet Et
    Yaşasın işid hepinizin kökünü kazıyacak sonuna kadar işidi destekliyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor