Bakan Çavuşoğlu'ndan ABD'ye iki önemli uyarı!

ABD'de temaslarda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, görüşmelerde terör örgütü PYD ve FETÖ hakkında önemli uyarılarda bulundu

Bakan Çavuşoğlu'ndan ABD'ye iki önemli uyarı!
Bakan Çavuşoğlu'ndan ABD'ye iki önemli uyarı!
GİRİŞ 22.03.2017 01:18 GÜNCELLEME 22.03.2017 04:22
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'de yaptığı açıklamada FETÖ elebaşı Gülen'in iadesi ile ABD'nin PYD'ye desteği konularının, Türk-Amerikan ilişkilerini gölgeleyen ve çözülmesi gereken iki husus olduğunu belirtti.

Çavuşoğlu, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Korgeneral H.R. McMaster ile görüşmesinde "ABD'nin PYD'ye desteği konusunu" gündeme getirdiğini ve "sadece DEAŞ ile savaşıyor diye bir terör örgütüne meşruiyet verilemeyeceğini" vurguladığını bildirdi.

YORUMLAR 7
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Devletimizden bir vatandaş olarak tek isteğim bu saatten sonra, Bu it sürüsüne inat ; aynı zamanda da mısaki milli sınırları içinde olan Suriyede girdiğimiz Topraklardan ilel ebed çekilmemesidir.
    Cevapla
  • tarık 7 yıl önce Şikayet Et
    bakan çavuşoğludan beklentimiz suriyede camiyi bombalamak sureti ile sivil insanlarımızın vefatına sebebiyet verdiği için abd yi kınamasını bekliyorduk. Sayın çavuş oğlu unutmasın ki bu milletin ilk önceliği çıkar değil insanlıktır ve insanlı dışı davranan abd ye ağzının payı verilmeliydi.
    Cevapla
  • yorum 7 yıl önce Şikayet Et
    lütfen artık çavuşoğlu ve uyarı haberleri yapmayın...gına geldi...
    Cevapla
  • Adam gibi Adam 7 yıl önce Şikayet Et
    Amerika kendini büyük bir cikmaza sokdu... Tek cikar Yol, kayitsiz sartsiz Türkiye ile beraber hariket etmek! ...yok halen inat edecek olursa, Kendi Topraklari üzerinde ölüm kalim Mücadelesi vermek durumunda kalir, Bunu Türkiye yapmayacak Bunu Obama + Clinton + FBI + NSA + AB birlikde Hazirladiklari Plandan kaynaklanacak.. Amerikada Trump secildikten sonra, hergün sokaklarda yürüyüsler yapiliyor, bunun arkasinda AB + Obama + Clinton var ! Ayni Grup PKK/PYD + ISID`i Planlayan Gruptur... Trump bu Oyunu Bozmali.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten Türk Milleti çok Asil ve sabırlı bir Millettir, bunu bütün cihan çok iyi bilir. Yeterki sabrını taşırmasınlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi