Bakan Işık'tan YPG armalı Rus askerler açıklaması

YPG arması takan Rus askerleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Savunma Bakanı Fikri Işık, 'Türkiye olarak bunu kabul etmiyoruz' dedi.

Bakan Işık'tan YPG armalı Rus askerler açıklaması
Bakan Işık'tan YPG armalı Rus askerler açıklaması
GİRİŞ 23.03.2017 20:38 GÜNCELLEME 23.03.2017 20:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Rus askerinin YPG arması takmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "maalesef bu görüntüler Türkiye'yi üzüyor. YPG, PKK'nın Suriye uzantısıdır. YPG ile Amerika Birleşik Devletleri ve Rusya Federasyonu'nun hiçbir şekilde işbirliği yapmasını Türkiye olarak kabul etmiyoruz" ifadelerini kullandı.

ALMAN ŞİRKETLERİNİN SİLAH VERMEME KARARI

Alman şirketlerinin silah vermeme kararıyla ilgili ise Bakan Işık,  "Almanya'nın aklı selimle davranmasını bekleriz. Yani teröristlere silah temininde maalesef Alman silahlarını teröristlerin elinde görürken, Almanya'nın bunu görmezlikten gelip Türkiye'deki silah taleplerine karşı bir ambargo görüntüsü vermesini kabul etmeyiz" şeklinde konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • İspo 7 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan almanya'nın ürettiği silahlar terör örgütlerinin ihtiyacına bile yetersiz geliyor ki silah satışı yapmıyor"Bunlar bizi iki sefer sırtımızdan vuruyor hem terörist e silah,maddi kaynak, istihbarat sağlayıp,yataklıkta bulunuyor,hem sözüm ona sınırda konuşlu füzelerini zamanı geldi diyerek ihtiyaç döneminde geri çekiyor,şimdide silah satışı yasağı!Siz satsanız ne olur, satmasanız ne? Bizde bir söz var"sanki bulunmaz hint kumaşı"parası olana alternatif çok bu ticaret anlayışında bile böyle!
    Cevapla
  • oguz han 7 yıl önce Şikayet Et
    biz bu vatani, bu kan kokan topraklari ayaklarinda çarıkla, ellerinde tek kırma kırrıkkale tüfeklerle savunduk. sizin ambargonuz vız gelir tırıs gider. gencinden ihtiyarina, erkeginden kadinina yüreginde vatan aski besleyen baska bir millet varmi yeryuzunde gösterin hele haçlilar. alayiniz gelin alayiniz
    Cevapla
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Ölümü zihninden silen bir millet daha yeryüzüne gelmedi Türklerden başka topunuz gelin hatta mezarlarinizda yatanlarda gelsin
    Cevapla
  • batmanli 7 yıl önce Şikayet Et
    uretin almayin bu nazilerin silahini
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti