Esed rejiminin Türk askeri şaşkınlığı

Esed rejiminin Moskova Büyükelçisi Haddad, 'Fırat Kalkanı operasyonunun bittiği ilan edildi ama Türkiye askerlerini hala çekmedi' dedi.

Esed rejiminin Türk askeri şaşkınlığı
Esed rejiminin Türk askeri şaşkınlığı
GİRİŞ 04.04.2017 00:39 GÜNCELLEME 04.04.2017 11:19
Bu Habere 123 Yorum Yapılmış

Moskova’da üniversite öğrencileriyle görüşen Esed'in Moskova Büyükelçisi Riyad Haddad, Türkiye’nin Suriye'den topraklarından çıkmadığını belirterek, bu eylemi işgal olarak gördüklerini ifade etti.

"FIRAT KALKANI BİTTİ DİYORLAR AMA TÜRKİYE ASKERİNİ HALA ÇEKMEDİ"

Fırat Kalkanı operasyonunun sona erdiğinin ilan edilmesine rağmen Türkiye’nin halen askerlerini geri çekmediğini belirten Suriye'nin Moskova Büyükelçisi Riyad Haddad, bu eylemi işgal olarak gördüklerini kaydetti.

Moskova’da üniversite öğrencileriyle görüşen Haddad, “Türk askerleri Suriye topraklarından çıkmadı ve biz bunu işgal olarak değerlendiriyoruz” dedi.

“Türkiye, operasyonun bittiğini ilan etti ama sadece bulundukları aşamada kalıyorlar” diyen Haddad, “Türkiye halen askerlerini geri çekmedi ve topraklarımızı işgal etmeye devam ediyor” diye ekledi.

YORUMLAR 123
  • asla 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye askeri çektiği an esad saldıracak ki bunu abd rus ortaklığı ile yapacak acilen türkiye suriye de yapmak istediğini yapıp acil irak boyutuna geçmeli ve asla aldığı yerleri de teslim etmemeli alt yapı sorunlarını çözüp kendi topraklarımıza kattık haberini bekliyoruz ...kimsenin toprağında gözümüz yok ama bizim topraklarimizin paylastirma planlarının yapıldığı toprakları da plan yapanların başına yıkmak için asla bos bırakılmamalı... Ortamı cakala bırakırsan aslanligini tartışmaya acarsin...
    Cevapla
  • Derin Kürt 7 yıl önce Şikayet Et
    Sana özel gaz hazırlıyorlarmış ,Esad ve senin gibi köpeklere .ya bu kefereler müslümanların kökünü kazanmaktadır bu BM AB. ABD bunlardan ümüt beklenirmi ???
    Cevapla
  • Harun 7 yıl önce Şikayet Et
    Daha karkuz kesecegiz bu acele niye
    Cevapla
  • laz 7 yıl önce Şikayet Et
    Kimi topraklarindan kovuyirsun ?!
    Cevapla
  • fani 7 yıl önce Şikayet Et
    Sıkıyorsa gel çıkar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor