İsrail Türkiye'ye karşı o kartı açtı

İsrail Parlamentosu (Knesset) Başkanı Yuli Edelstein yine aynı çağrıyğı tekrarladı.

İsrail Türkiye'ye karşı o kartı açtı
İsrail Türkiye'ye karşı o kartı açtı
GİRİŞ 09.07.2015 10:58 GÜNCELLEME 09.07.2015 10:58
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İsrail parlamentosu Knesset'in gündeminde önceki gün Ermeni soykırım iddiaları vardı. Knesset, Ermeni soykırımı iddialarıyla ilgili bir yasa hazırlanmasına karar verildi. İsrail Parlamento Başkanı Yuli Edelstein, 1915 yılı olaylarına ilişkin Ermeni iddialarının tanınması çağrısında bulundu.

İsrail devlet radyosunun haberine göre, Knesset Başkanı Edelstein, parlamentoda düzenlenen eğitim ve öğretim komisyonunda, 1915 yılı olaylarına ilişkin Ermeni iddiaları hakkında açıklamalar yaptı.Söz konusu iddialara destek veren Edelstein, İsrail'in Ermenistan ve diğer ülkelerle olan diplomatik ilişkileri göz önüne alındığında bu durumu görmezden gelmesinin mümkün olmadığını savundu. 

KAYNAK: YENİŞAFAK
YORUMLAR 14
  • malcolmx 8 yıl önce Şikayet Et
    türkiyeye içeriden ve dışarıdan büyük bir savaş açılmış...amaç belli türkiyenin islamın tekrar merkezi olmasını ve islam devletlerinin lideri olmasını engellemek ama unutmayın bu gerçekleşecek siz istesenizde istemeseniz de en iyisi mi akıllı olunda türkiyeyi karşınıza almayın yanında olun...
    Cevapla
  • hudaibia 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bize müslüman olduğumuz için karşılar. İnadına islama daha sıkı yapımızı. Bunları çatlama budur.
    Cevapla
  • hudaibia 8 yıl önce Şikayet Et
    Rivayette hangi fitne taşını kaldırsan arkasında yahudi çıkar, deniliyor. Diğer parlementoları da fişiktiren böylece kendini göstermiş oluyor. Bunlar müslümanların uyanması ve cesaretlenmesi için Allah'tan. Bunlar fitneyi zaten gizliden çeviriyorlardı, biz bilmiyorduk, şimdi biliyoruz, mazur değiliz. Çaremiz:ittihad-ı islam ' dır.
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    ya yeter artık, ona taviz, buna taviz,bu Yahudileri ölümden kurtaran Fatih Sultan Mehmed Han olmasaydı, bu nankör millet acaba bu günlere gelirmeydi. o zaman ne kadar Yahudi varsa, bu ülkeden defolup gitsin.
    Cevapla
  • fenerli 8 yıl önce Şikayet Et
    tarih 2015 israil zülmü katliamları halen devam ediyor gözler görüyor tv gösteriyor sür manşet israil teröröst devleti ülkemizi soykırımla suçlamaya çalışıyor hadsiz çapsız pis siyonistlet.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü