Brezilya'da Whatsapp'a erişim engeli!

Brezilya'da, anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp, 72 saat erişime kapatıldı

Brezilya'da Whatsapp'a erişim engeli!
Brezilya'da Whatsapp'a erişim engeli!
GİRİŞ 03.05.2016 01:22 GÜNCELLEME 03.05.2016 01:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yerel basında çıkan haberlere göre, ülkenin kuzeydoğusundaki Sergipe eyaletinden Marcel Maia Montalvao adlı yargıç, uygulamanın tüm ülkede pazartesi öğleden sonradan itibaren 72 saat süreyle durdurulmasını istedi.

Ülkede, 1 Mart'ta Facebook'un Latin Amerika Başkan Yardımcısı Argentine Diego Dzodan, Facebook'a ait mesajlaşma servisi WhatsApp'taki kullanıcı bilgilerini Brezilya polisiyle paylaşmayı reddettiği için tutuklanmıştı. 

Organize suçlar ve uyuşturucu kaçakçılığıyla ilgili gizli bir soruşturma kararına uymamakla suçlanan Dzodan bir gün sonra serbest bırakılmıştı.

Brezilya'da bir yargıç aralık ayında, WhatsApp'a, bir kullanıcısının bilgilerini polisle paylaşmadığı için erişim engeli koydurmuştu.

AA

YORUMLAR 2
  • neslihan 7 yıl önce Şikayet Et
    ismi sosyal olup kendi asosyal olan sözde medya ürünü oyalamacaları lütfen artık bırakalım. yapılan bir araştırmaya göre gençler günde 4 saatini bu safsatalara ayırıyormuş. bu efor başka yerlere sarf edilse neler olur düşünün. bilinçlen ey insanoğlu, bunlar ihtiyaç değil, heves. keşke whatsapp, facebook, twitter, vs hepsi kapatılsa. amacına uygun değil kesinlikle.
    Cevapla
  • mavi6678 7 yıl önce Şikayet Et
    çol haklısın kardeşim...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez