ABD'nin kararının ardından Kral Selman konuştu

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile dün yaptığı görüşmenin ardından 'kararlıyız' mesajı verdi.

ABD'nin kararının ardından Kral Selman konuştu
ABD'nin kararının ardından Kral Selman konuştu
GİRİŞ 06.10.2017 22:44 GÜNCELLEME 06.10.2017 22:45
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev ile bir araya gelen Kral Selman, Putin ile yaptığı görüşme hakkında, İlişkilerimizin geliştirilmesi, daha geniş mecralara taşınması konusunda ilerlemeye kararlıyız” ifadelerini kullandı.

FİLİSTİN VE İRAN MESAJLARI

Putin ile görüşmede Filistin halkının acılarına son verilmesi ve Filistin sorununun tamamen ve adil bir şekilde çözüme kavuşmasının sağlanması gerektiğini konuştuklarını belirten Suudi Kral, “Ayrıca Ortadoğu’da barış ve istikrarın sağlanması gerektiğini de konuştuk. Fakat bunun için İran’ın politikasına son vermesi, iyi komşuluk ilişkilerini sürdürmesi ve uluslararası yasalara uyması gerekli” diye konuştu.

RUSYA'YA İLK KEZ BİR SUUDİ KRALI ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

ABD yönetimimin söz konusu kararının Rusya'yı ziyaret eden ilk Suudi Kralı olan Selman'ın Putin ile görüşmesinin ardından iki ülkenin S-400 hava savunma sistemi alımı konusunda anlaştığının basına yansımasının ardından ABD'den çarpıcı bir açıklama gelmişti.

ABD SICAĞI SICAĞINA "TATBİKATLARI SONA ERDİRDİK" MESAJI VERMİŞTİ

ABD'nin üst düzey askeri yetkilisi Katar krizi sebebiyle Körfez ülkeleriyle ortak tatbikatları sona erdirmeye karar verdiklerini açıklamıştı.

YORUMLAR 39
  • Mizah 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD işgal kuvvetidir. Yıllarca maşaları ile vesayet altında tuttuğu bölgeye artık doğrudan işgale geliyor. Aklı olan ABD'yi defeder.
    Cevapla
  • bulent 6 yıl önce Şikayet Et
    reisten cesaret aldı
    Cevapla
  • Osmanlı1453 6 yıl önce Şikayet Et
    Erdirsin boşver hatta defolup gitsin. Gelecek yıllar çok şeylere gebe.. Örneğin avrupa birliğinden çıkışlar, avrupa ve diğer bölgelerde küçük devletler bm ve natonun bozulması İnşallah
    Cevapla
  • ihsan 6 yıl önce Şikayet Et
    arakan someli, yemen fakirlerine muhtaçlarına ne zaman yardımda karar vereceksin
    Cevapla
  • Berky 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar s400 çözebilmek için Suudilerin öne sürdüler.
    Cevapla
  • alara 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen benimde aklıma bu geldi, şimdiye kadar kimsenin s 400 aklında yoktu türkiye almaya kalkınca ne hikmetse sudilerin birden s 400 alası tuttu abd den habersiz tuvalete gitmediklerine göre demekki abd istedi s 400 leri madem türkiyeyi engelleyemiyoruz etkisiz kılalım derdindeler , ama türkiye buna karşılık s 400 ler için yerli yazılım yapacaktır. tahminen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez